NyhederUddannelse

1.100 elever sendes hjem fra handelsgymnasiet i Viby

Siden ugen begyndte, har 17 elever meldt sig syge med coronavirus, og derfor sender skolen nu alle 1.100 elever hjem til fjernundervisning, skriver Aarhus Stiftstidende.

Sygemeldingen blandt eleverne kommer fra flere forskellige klasser og årgange, og derfor har ledelsen nu valgt at gå grundigt til værks, for at begrænse smitten, så meget som muligt. Det betyder, at eleverne på Viemosevej nu skal modtage undervisning i hjemmet indtil videre.

“Vi går konsekvent til værks i håbet om at undgå smittespredning blandt eleverne. Torsdag og fredag bliver der virtuel undervisning, og i begyndelsen af næste uge evaluerer vi situationen, siger direktør for Aarhus Business College, Gitte Nørgaard, til avisen.

Aarhus Handelsgymnasium er endnu en uddannelsesinstitution i rækken, der har måttet lukke undervisning. Tidligere på ugen lukkede Marselisborg Gymnasium også ned for undervisningen.

“Det er første gang, at Aarhus Business College må lukke en hel afdeling i forbindelse med et udbrud af coronasmitte. Men det er desværre den virkelighed, som vi lige nu lever i og må agere ansvarligt i forhold til,” udtaler Gitte Nørgaard til Stiften.

Det forventes, at eleverne kan vende tilbage til undervisningen i næste uge.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x