ErhvervMad og drikkeNyheder

13 restauranter i Viborg nomineret til årets bedste take away

Mens hele restaurationsmiljøet i Viborg har været lukket ned for spisende gæster, så har viborgenserne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret take away til hoveddøren

Mens hele restaurationsmiljøet i Viborg har været lukket ned for spisende gæster, så har viborgenserne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret take away til hoveddøren. 13 af de mest populære take away steder er nu nomineret til årets bedste take away restaurant. Klassisk take away dominerer madscenen i Viborg.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. viborgensernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt de 13 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som bestemmer vinderen.

“Vi har sammenholdt data fra kundernes bedømmelser med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et præcist billede af, hvilke restauranter, der er mest populære,” siger Rune Risom adm. direktør hos Hungry.dk.

 

De nominerede i Viborg er:

De 13 nominerede restauranter i Viborg er: Centrum Pizza & Cafe, Crispy Chicken, Deep Pan Pizza Express, Familie Cafeen Thai Take Away, Frankie’s Pizza House, Khawand Pizzaria, King Pizza, Pizza Expressen 2, Sct. Ibs Pizza, Sol Pizza & Grill, Solin Tyske Döner Kebab & Pizza, Viborg Pizzaria, Viborg’s Kebabhouse

Viborgenserne skal afgive deres stemmer inden den 1. juni – det foregår på www.hungry.dk/hungryheroes. Herefter kåres vinderen i løbet af juni måned.

”Selvom take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, så viser vores analyser og statistikker, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er de mest populære take away retter. Det billede kendetegner også listen over de nominerede,” forklarer Rune Risom.

Alle tal og tendenser peger ifølge Rune Risom på, at det også langt ind i 2020erne er den klassiske take away, der vil drive udviklingen, mens mere bæredygtige og grønnere alternativer ikke slår igennem så hurtigt.

Med flere end 1500 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler. Via hjemmesiden Hungry.dk og Hungry Appen, kan danskerne nemt og hurtigt klikke sig ind på menukortene hos deres lokale restauranter og bestille deres take away – enten til afhentning eller udbringning.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close