112Nyheder

26-årig anholdt for drab mod 42-årig Satudarah prospect

En 26-årig mand blev torsdag anhold, og fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han står sigtet for manddrab tilbage d. 23. juli, hvor flere personer blev stukket i et optrin på Lenesvej.

Her blev den 42-årig “Frisør Mudi” stukket så alvorligt, at selvom redningspersonalet på stedet forsøgte at yde førstehjælp stod hans liv ikke til at redde. Det skulle senere vises sig, at manden var såkaldt prospect i Aalborg-kapitlet af motorcykelklubben Satudarah, og havde hjemadresse i Viborg.

Udover den 42-årige blev en 23-årig og en 28-årig mand stukket, og efterfølgende behandlet for deres skader.

Ved grundlovsmødet er yderligere tre personer fremstillet in absentia. Det drejer sig om en 21-årig, en 24-årig og en 25-årig mand, der er mistænkt for at have medvirket til knivstikkeriet.

”Vi har i noget tid haft mistanke til en bestemt persongruppe, og nu har vi fået fat i den ene mistænkte. Vi fortsætter vores intensive søgning efter de tre andre formodede gerningsmænd, og vi har tænkt os at vende hver en sten for at finde frem til dem, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i forbindelse med grundlovsmødet.

Knivstikkeriet af de to andre mænd, har resulteret i, at de fremstillede også sigtes for forsøg på manddrab og grov vold.

Grundlovsforhøret blev foretaget bag lukkede døre, da Østjyllands Politi stadig efterforsker sagen.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE