ErhvervForside FremhævetForside SekundærNyheder

26 nye hotelværelser på vej i HimmerLand

Første spadestik til udvidelsen af hotellet i HimmerLand er i dag blevet taget af Jacob Brunsborg og Hans Jørgen Kastberg.

Der sker ting og sager i HimmeLand, for golfcenteret i Gatten står over for en stor renovering og udvidelse.

Der er blevet lavet en helt ny Greenkeepergård, et nyt parkeringsanlæg til de mange golfbiler, lige som stedets restauranter har fået en kærlig hånd.

I dag var det så tid til første spadestik, på den nye hotel udvidelse, som kommer til at indeholde 26 nye værelser.

Den nye Hotelfløjen kommer til at ligge i forlængelse af de eksisterende værelser ud mod hul 18 på Old Course, hvoraf 6 af dem bliver suiter med egen tagterrasse.

Lars Larsen Group har valgt den lokale entreprenør Kastberg A/S, som totalentreprenør.

Derfor var det også direktør Hans-Jørgen Kastberg sammen med bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, der stod for det første spadestik til den nye hotelfløj i HimmerLand.

Hos Hans-Jørgen Kastberg er der også stor tilfredshed.

”Vi er utrolig glade for den tillid, som HimmerLand viser os endnu engang med opførelse af byggerier.  Vi glæder os til at aflevere hotelfløjen om ét år”, lyder det fra Kastberg A/S.

Direktør Hans-Jørgen Kastberg sammen med bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, ved første spadestik til den nye hotelfløj i HimmerLand.

Hotelfløjen er blot ét af mange byggerier, der er på tegnebrættet i HimmerLand i den nærmere fremtid. Indenfor de næste år vil resortet nemlig blive udvidet med både en ny multihal, et moderne sportsanlæg og et endnu større spa-område.

Hotelfløjen forventes at stå færdig til september 2022, hvor man så vil have 86 værelser i alt + de mange feriehuse – Hos HimmerLand glæder man sig til at kunne byde endnu flere gæster velkommen i det skønne Himmerland.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE