112Nyheder

38-årig mand dømt for at have stukket sin mor ihjel

En 38-årig mand blev torsdag idømt anbringelse uden længstetid i retten i Aarhus, efter han sidste år stak sin 66-årig mor ihjel.

47569

Den 16 juni sidste år, blev en 66-årig kvinde fundet død af hendes mand. Ved siden af kvinden lå også parrets døde hund. Gerningsmanden var parrets 38-årige søn, der boede hjemme hos sine forældre, og han befandt sig stadig i hjemmet.

Faderen kontaktede 112, der hurtigt kom frem til adressen og anholdt den 38-årige mand, der efterfølgende blev varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Den 38-årige forklarede, at han ikke kan huske, hvad der er sket, og har derfor nægtet sig skyldig i drabet. I retten torsdag blev han dømt for drabet, men blev frifundet for straf, og er nu blevet idømt anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

”Der er tale om en meget tragisk sag, men jeg er tilfreds med, at retten dømte den 38-årige for drab, og at han blev idømt en foranstaltning i form af anbringelse på en psykiatrisk afdeling. Jeg er desuden tilfreds med, at han i retten også blev frakendt retten til at arve nogen som helst værdier efter sin mor, ” fortæller senioranklager Jakob Beyer.

Den 38-årige modtog dommen.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x