FodboldNyhederSport

3F Superliga sæsonstart 13. september

Der er meget at indhente, når sæsonen 2020/21 sparkes i gang 13. september – otte uger senere end oprindelig planlagt. Godt nok er der på grund af den nye struktur med kun 12 hold i 3F Superliga lidt færre runder, der skal afvikles, men alligevel kalder turneringschefen det den sværeste sæson nogensinde.

– Udover de otte ugers forsinkelse i forhold til oprindelig planlagt, så er der også et flyttet EM, der skal tages hensyn til, og som betyder, at turneringerne skal være færdigspillet tidligere end ellers. Det bliver en meget tætpakket sæson for klubberne og spillerne. Derfor tager vi det forbehold for forårets datoplan, at den del kan blive gendrøftet, når vi sidst på året ved, om vi har danske hold med i gruppespil og knockout kampe i Europa – og om vi er nået helt i mål med efterårets program. Det kan blive nødvendigt at kigge på foråret igen, hvis der af den ene eller anden grund bliver kampe eller runder, der skal flyttes i løbet af sæsonen, lyder det fra Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen.

Den kommende sæson afvikles med 12 hold, der mødes ude og hjemme i et grundspil over 22 runder. Derefter inddeles de i to grupper med de øverste seks i kamp om mesterskabet og medaljer, mens de øvrige seks spiller om at undgå nedrykning – og med den bonus for holdet på syvendepladsen at kunne udfordre nummer fire eller fem i en kamp om den sidste plads i Europa. Dermed bliver der 32 runder med hver seks kampe – og så den afsluttende Europa playoff finale.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close