FodboldNyhederSport

AaB ændrer i trænerstaben

AaB tager afsked med assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen, der i den resterende del af sæsonen erstattes af Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen på AaB’s bænk.

Efter løbende overvejelser omkring det fremtidige sportslige set up er det blevet besluttet, at assistenttrænerne Lasse Steengaard og Allan K. Jepsen dags dato stopper deres virke omkring Superligatruppen.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

– Som klub gør vi os selvfølgelig hele tiden tanker om, hvilken retning vi skal i, og om hvordan vi kan optimere tingene, og i den forbindelse har vi haft nogle drøftelser med Lasse og Allan, hvilket er resulteret i, at de begge stopper deres opgaver omkring Superligaholdet.

– Vi vil gerne takke Lasse og Allan for deres indsats og ønsker dem alt det bedste fremover, siger Inge André Olsen.

Fra og med dagens træning og den resterende del af sæsonen overtages assistentrollerne af AaB-koryfæerne Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen.

Rasmus Würtz har siden afslutningen på sin aktive karriere i sommeren 2019 været en del af staben som mentaltræner, mens Thomas Augustinussen efter sit stop på grønsværen for fire år siden overgik til jobbet som assistenttræner i AaB, hvilket han 1. januar 2019 frasagde sig til fordel for et civilt job som assurandør hos Tryg Forsikring, hvorfra Thomas Augustinussen nu har orlov indtil sæsonen er færdigspillet.

– Vi er glade for, at både Rasmus og Thomas er trådt til, og vi er sikre på, at de begge kan være med til at bidrage positivt til truppen med deres kompetencer, kultur og energi, og i første omgang gælder aftalen for resten af indeværende sæson, fortæller Inge André Olsen.

Cheftræner Jacob Friis vil første gang have Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen ved sin side, når AaB fredag aften i Aarhus møder AGF.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close