FodboldNyhederSport

AaB: Tre akademispillere rykkes op i Superligatruppen

AaB har skrevet en femårig kontrakt med 19-årige Casper Gedsted, der fra den kommende sæson indgår i Superligatruppen. Også de to angribere, 19-årige Anosike Ementa og 18-årige Oliver Børsting, rykkes op fra AaB Akademiet.

De tre spillere har i foråret optrådt for AaB i U/19 Ligaen – dog fik Anosike Ementa spoleret de seneste måneder med en skade efter tilgangen fra FC Helsingør i januar. Oliver Børsting er AaB’s topscorer i U/19 Ligaen.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler om højreforsvareren Casper Gedsted, der skiftede til AaB fra partnerklubben Farsø/Ullits I.K. som 13-årig:

– Casper er en hurtig og aggressiv type med stor vindermentalitet, og han har udviklet sig meget, siden han blev omskolet fra angriber til positionen i højre forsvarsside.

– Potentialet hos ham er stort, og det bliver spændende at følge hans udvikling både på kort og på lang sigt, lyder det fra Inge André Olsen.

Casper Gedsted, der står noteret for i alt 11 U/17- og U/16-landskampe for Danmark, supplerer:

– At skrive fuldtidskontrakt med AaB er en kæmpe drengedrøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg glæder mig helt vildt til de kommende år.

– Mit mål er selvfølgelig at få Superligadebut, og nu skal jeg give den fuld gas og lære og suge til mig fra de ældre og dygtige spillere, der i forvejen er i vores Superligatrup, siger Casper Gedsted.

Casper Gedsteds aftale gælder indtil 30. juni 2026.

Casper Gedsted får trøje nummer 32, Anosike Ementa nummer 19 og Oliver Børsting nummer 29.

Fra samme årgang 2002 som Gedsted, Ementa og Oliver Børsting er i forvejen allerede Marcus Hannesbo rykket op fra AaB Akademiet. Hannesbo står noteret for 18 officielle kampe og to scoringer for AaB.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x