HåndboldNyhederSport

Aalborg gik i stå og GOG stjal det ene point

Aalborg Håndbold førte i langt størstedelen af kampen, men gæsterne fra GOG kom tilbage mod slutningen og bragte sig foran for første gang ved stillingen 29-30. En efterfølgende scoring af Sebastian Barthold i de døende sekunder sikrede en pointdeling i topkampen.

Der var lagt op til et brag af en kamp i Sparekassen Danmark Arena, hvor HTH Herreligaens nummer 1 og 2 tørnede sammen – og der blev spænding for alle pengene til sidste fløjt.

Fra start kom Aalborg rigtig godt fra land. Hjemmeholdet ramte den helt rette intensitet defensivt, og der skulle således gå otte minutter, før gæsterne kom på tavlen for første gang.

Efter tolv minutter var det fortsat kun blevet til en enkelt GOG-scoring, og det førte til en timeout fra gæsterne ved stillingen 5-1 i vores favør.

Det fik sat gang i scoringen hos gæsterne, men det var stadig med Aalborg i front gennem hele første halvleg, og med en afsluttende scoring fra Kristian Bjørnsen kunne man gå til pause foran 17-13.

Efter pausen fortsatte Hjemmeholdet sit gode spil, og særligt Felix Claar var flyvende. Det hjalp til at udbygge føringen til 25-19 halvvejs i anden halvleg.

Herfra gik det stærkt. Et par lette mål til gæsterne startede en stime, og ti minutter senere var det helt lige ved 26-26.

I slutfasen var Aalborg foran af flere omgange, men med et minut tilbage var det GOG, der bragte sig i front for første gang i kampen.

Det efterfølgende angreb resulterede i en scoring af Sebastian Barthold med tre sekunder tilbage, og det hele endte derfor uafgjort 30-30 i dagens topbrag.

Set over 60 minutter var det et ærgerligt pointtab efter at have været i kontrol i store dele af kampen, og samtidigt kan man, med tanke på den nervepirrende afslutning, glæde os over, at begge point ikke røg til Fyn.

Resultatet betyder, at Aalborg fastholder andenpladsen i HTH Herreligaen med fire point op til dagens modstander.

Næste kamp er på onsdag, hvor vi hjemme i Sparekassen Danmark Arena får besøg af Pick Szeged i EHF Champions League.
Køb din billet til denne kamp her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 11, Lukas Sandell 5, Benjamin Jakobsen 4, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 2, Sebastian Barthold 2, Nikolaj Læsø 2, Henrik Møllgaard 1.

GOG målscorere:
Simon Pytlick 6, Jerry Tollbring 6, Mathias Gidsel 6, Oscar Bergendahl 3, Lukas Jørgensen 3, Emil Madsen 2, Emil Lærke 2, Kasper Kildelund 1, Morten Olsen 1.

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG: 4 x 2 min.

Redninger

Mikael Aggefors: 10/38 (26 %)
Simon Gade: 0/1

Torbjørn Bergerud: 13/43 (30 %)

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.637.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE