HåndboldNyhederSportTopnyheder

Aalborg sluttede med sølv: Læs reaktionerne her

Aalborg Håndbold slutter en formidabel Champions League-sæson med et sæt sølvmedaljer. Den store finale endte med et nederlag til FC Barcelona på 36-23. Læs Aalborg-spillernes reaktioner her.

65326

Aalborg Håndbold har imponeret de fleste ved først at komme til Final4-stævnet i Champions League og dernæst at spille sig i finalen. Men i sidste ende måtte de tage til takke med sølv efter et klart finalenederlag til FC Barcelona med danskerne Kevin Møller og Casper U. Mortensen i truppen.

Læs Aalborg-lejrens reaktioner efter den historiske finale og nederlaget:

 

Nikolaj Læsø, bagspiller:

– Mod et så godt hold hold som Barca er det simpelthen for svært at komme tilbage i kampen.

– Den tredje DM-finale på onsdag er sindssygt vigtig. Den er lige så vigtig som de kampe, vi har spillet her. Vi skal vinde DM for at komme med i Champions League igen.

– Vi har overordnet gjort det rigtig, rigtig godt. Lige nu, hvor vi lige har tabt, er vi selvfølgelig rigtig skuffede. Men hvis vi skal se overordnet på det, så er vi stolte over os selv. Jeg tror ikke, at der var mange, der har troet på det her hele sæsonen.

 

Mads Christiansen, bagspiller:

– Vi får jo egentligt den start, vi godt kunne tænke os. Vi kommer med et fint engagement og får løbet med dem, men vi mister momentum og kommer til at halte efter resten af første halvleg.

– Nu står man og summer lidt over det her efter kampen. Det er lidt tungt lige nu, fordi vi ikke får givet os selv chancen for at vinde kampen i dag. Det ærgrer jeg mig over nu, men det har været en kæmpe oplevelse at deltage hernede.

 

Stefan Madsen, træner:

– Først og fremmest tillykke til Barca. De var helt klart det bedste hold i dag. Vi startede egentligt rigtig godt og kom i de positioner, som vi ville og fandt den styrke, der skulle til for at spille den type håndbold, som vi ønskede. Men Barca straffede hver en fejl, som vi lavede. Vi prøvede at gøre vores bedste,og håbede, at vi var i stand til at drille Barca mere, men det kunne vi ikke i dag. Det var en velfortjent sejr til Barca.

FC Barcelona 36 – 23 Aalborg Håndbold

 

Skrevet af Jonas Løytved for MinByNEWS i Köln.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x