GalleriKultur/EventNyheder

Masser at sejl at se under Limfjorden Rundt

Der er som regel fest, når Limfjorden rundt afholdes, og de mange smukke træskibe besøger havnene i Løgstør, Thisted, Stuer, Nykøbing Mors, Fur og Skive, men det måtte sejlerne undvære i år, da arrangørerne havde fravalgt festlighederne af hensyn til coronavirussen.

Alligegvel har der været 53 skibe tilmeldt, og med følgebåde har der været 58 skibe i sejladsen

”Det er gået rigtigt godt. Alle regler er blevet overhold, og det har været nogle rigtigt gode dage. Sejladserne er blevet gennemført i fin stil, bortset lige fra den ene dag, fra Thisted til Struer, hvor vinden var forkert, så der måtte det foregå med motor,” forklarer Niels Sohn, der har stået bag sejladsen siden den startede i 1988.

For Niels har det vigtigste været, at sejladsen er blevet gennemført, og at alle har haft en god oplevelse.

”Hver skib har jo været sin egen enhed, og byerne har været rigtigt gode til at sikre afstand. Der er blevet lavet take-away og publikum har hold afstand. Så det har været rigtigt godt.”

Alligevel glæder Niels Sohn sig til, at der igen kan komme gæster til Limfjorden Rundt.

”Det bliver sværere og sværere at opretholde de gamle skibe, og derfor har vi valgt i foreningen at spytte lidt mere i præmiepuljerne, så nogle af de skibe, der har det svært kan få en lille håndsrækning fra os.”

Se billederne i galleriet ovenfor.

Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNews

Relaterede artikler

Back to top button
x