Forside GallerierGalleriKultur/EventNyheder

Aarhus Åbnede Op

Musikhuset, Train og Futurelive tog hul på en måned med musik, stand-up, EM i fodbold og meget mere med første dag i Aarhus Åbner Op.

“Aarhus Åbner Op” kommer til at tilbyde noget for enhver smag,” lyder det fra Musikhusets kreative direktør. Sammen med Train og Futurelive, har de arbejdet på at skabe en måned i sommeren, hvor der igen bliver liv og kultur Musikhusparken i midtbyen af Aarhus.

“Det bliver en måned med fuld skrald på aktiviteter. Alt fra fodbold, stand-up koncerter og aktiviteter for børn.”

Torsdag aften startede den måned så med koncert med Peter Sommer og Tiggerne, og det var tydeligt, at gæsterne havde glædet sig.

De næste uger vil gæster som Annika Aakjær, Thomas Dybdahl, HUGORM og mange andre levere livemusik, mens en lang række komikere sørger for, at der bliver noget at grine af. Der vil også være mad og drikke i parken, og Sommerbio tilbyder fremvisninger af filmene Druk, Retfærdighedens Rytter og Ternet Ninja. Samtidig er der et fyldigt program for de små i form af musik med deltagerne i MGP, underholdning af Hr. Skæg og meget mere.

Så er der jo også lige noget med noget fodbold, hvor det bliver muligt at få tilfredsstillet sit behov for Europamesterskabskampe.

“Selvfølgelig bliver den danske sommer helt fantastisk. Det bliver tørvejr, og det er det, hvor man bare har lyst til at komme ud i byrummet, sidde og lytte til noget god musik og mærke, at coronatågen letter. Komme lidt tilbage til det normale liv. Det glæder vi os til,” fortæller Jeppe Uggerhøj. Og selvom Aarhus Åbner Op har været planlagt længe før gårsdagens udmelding, så passer de to ting jo som fod i hose.

Og det er Jeppe Uggerhøj glad for. For åbningen er tænkt som et startskud, der skal være med til at genstarte kulturen i byen igen. En opgave, som han og de andre på Musikhuset tager meget seriøst.

“Når man er en del af noget, så har man også et ansvar. Med det her, så gør vi, hvad vi kan for at skubbe gang i kulturen igen.”

Det fulde program finder du på hjemmesiden for Aarhus Åbner Op.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close