Sport

Århus Håndbold: To point med retur til det jyske

Som kampene så oftest er mod Nordsjælland, var lørdagens opgør en af de tætte. Århus Håndbold holdte dog den føring, som de havde stort set hele kampen, hjem, og kunne derfor tage to point med retur til det jyske med en sejr på 28-27.

Dagens kamp begyndte kort og godt masser af advarsler. Inden de første seks minutters spil, havde dommerne allerede haft hånden i lommen tre gange, to til Nordsjælland og en til vores egen forsvarsgeneral, Peter Lund. Herefter ramte Århus Håndbold målet mere end Nordsjælland og fik bygget en 3-måls føring op. Dog fik Nordsjælland udlignet kort før pausen og lagde sig i front med stillingen 12-11. Dog en føring, som Århus-drengene hurtigt fik styr på igen, og gik til pause et mål i front.

2. halvleg fortsætter som første slap, VORES HOLD holdte sig i front med tre-fire mål hele vejen igennem. Blandt andet takket være en skudsikker Tobias Møller. Først til sidst fik Nordsjælland ædt føringen, hvor Jesper Dahl scorede til 27-28 med 40 sekunder igen. Derfor tager VORES HOLD dagens to point med retur til det jyske.
Her venter der i næste uge en meget spændende kamp mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. De møder som oftest talstærkt op i Ceres Arena, så vi håber også på at se mange af jer i hallen til at bakke op om VORES HOLD, så vi kan vise, at Ceres Arena ikke er rød, men ORANGE!

Billetterne kan du købe lige her.

Dagens for Århus Håndbold blev Tobias Møller, stærkt forfulgt af Torben Petersen og Nikolaj Læsø

Kampens målscorere:
Tobias Møller: 8 mål
Torben Petersen: 7 mål
Nikolaj Læsø: 6 mål
Anders Martinusen: 3 mål
Mads Peter Lønborg: 3 mål
Besard Hakaj: 1 mål

 

Skrevet af AarhusHaandbold.dk 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close