Kultur/EventNyheder

Aarhus Series: Festival for fans af tv-serier

Det er i dag du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil sikre dig billet til en af de mange spændene oplevelser under Aarhus Series

Aarhus Series byder for andet år på en bredtfavnende og inspirerende festival, målrettet alle, der elsker tv-serier.

27. – 31. oktober danner en bred vifte af aarhusianske kulturinstitutioner rammen om fælles serie-oplevelser, hvor de allerbedste serier præsenteres i storformat – herunder gensyn, premierer og sneak-peeks på kommende serier.

Aarhus Series tager publikum bagom kameraet på nogle af de mest markante serier, når kendte skuespillere, unge talenter, instruktører og andre brancheaktører holder medrivende talks og deler ud af deres inspirerende og underholdende oplevelser.

Aarhus Series er altså et mekka for fans af TV-Serier. I år kan du bl.a. opleve:

Bliv lukket ind i hovedet på Adam Price, der, foruden at være manuskriptforfatter og dramatiker, også er medejer og executive producer i SAM Productions, som producerer den nye sæson af Borgen. Sammen med Price genbesøges på nostalgisk vis de tre tidligere sæsoner akkompagneret af anekdoter, hvor den prisbelønnede manuskriptforfatter vil indvier publikum s i arbejdsgangen bag dét at skrive en serie som Borgen.

Besøg fra selveste prins Wilhelm (Edvin Ryding) fra Netflix hitserien Young Royals; en svensk coming-of-age serie, der portrætterer livet for en ung mand, der kæmper for at skabe sin identitet – og samtidigt er en del af kongefamilien. Eksklusiv dansk forpremiere på den første danske HBO Max Original-serie; Kamikaze – en stærk og underfundig humoristisk ny dramaserie, som får premiere senere i år. Kernen i fortællingen er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter.

Folkene bag den roste filmatisering af “Kastanjemanden”; forfatteren af bogen og skaber, hovedforfatter og administrerende producer af serien, Søren Sveistrup, skaber og hovedfatter Dorte Warnøe Høgh og instruktør Mikkel Serup, giver eksklusiv indsigt i, hvordan det er at lave en ekstremt populær bog om til en serie.

Sneak peek på SVT-serien “A Royal Secret” – den ultimative fortælling om forbudt kærlighed. En kærlighed, der for enhver pris måtte holdes væk fra offentligheden, men som til sidst slap ud og førte til et af de værste retsmisbrug, Sverige nogensinde har oplevet.

DR Ultra-serien En For Holdet følger de tre fodboldfyre Jasseminho, Dollar og Victor. Trekløveren havner i en kamp mellem street og elite, hvor fodbold ikke længere bare er “os mod dem”, men også handler om loyalitet, ambitioner og rivalisering.

Forpremiere på den danske ungdomsserie GRÆNSER 2, der handler om en flok gymnasievenner og deres op- og nedture gennem ungdommen. Mød skaber Jonas Risvig og en del af castet, når de fortæller om seriens anden sæson. Forfatter og medieekspert Andreas Halskov, når han dykker ned i nutidens streamingæra og alle dens udfordringer med på fokus det amerikanske marked gennem sin seneste udgivelse Beyond Television: TV Production in the multiplatform Era.

Læs mere om Aarhus Series her 

Aarhus Series er gratis at deltage i.

Tilmelding til de forskellige visninger åbner torsdag d. 30. september kl. 12.00

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE