112NyhederTopnyheder

ADVARSEL: Masser af falske 1.000-kronesedler

Viborg, Herning og Aarhus føjer sig til listen over byer, hvor der er fundet falske penge

Østjyllands Politi advarede søndag om at der er falske pengesedler i omløb, og nu er de uægte 1.000-kronesedler også spottet i Midt- og Vestjylland.

Første tilfælde i Viborg mandag
Mandag eftermiddag anmeldte Løvbjerg Super på Koldingvej i Viborg, at de havde modtaget en falsk 1.000-kroneseddel.

“Vi skal nu i gang med at tjekke videoovervågning fra butikken for at se om vi kan identificere en gerningsmand,” fortæller politikommissær Andreas Bang Andersen fra lokalpolitiet i Viborg.

To tilfælde i Herning denne weekend
I Herning fik politiet to anmeldelser i weekenden. Hos Rema1000 på Viborgvej er der i løbet af weekenden blevet betalt med en falsk 1.000 kroneseddel. Hos Rema 1000 på H.P. Hansens Vej fattede personalet mistanke og tog ikke mod pengesedlen. På overvågningsvideo fra episoden ses en østeuropæisk mand, 25-30 år, 160-170 cm høj og muskuløs. Han var iført rød hættetrøje, blå træningsbukser og rød baseball-kasket.

Flere butikker i Aarhus og Randers seneste uge – 22 tilfælde længere mod syd
Østjyllands Politi skriver i deres advarsel, at flere butikker i Randers og Aarhus mar modtaget falske pengesedler den seneste uge. Det kommer efter at også Sydøstjyllands Politi i denne måned har oplvet en kraftig stigning i anmeldelser, hvor mindst 22 dagligvarebutikker i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding er blevet snydt med de falske sedler.

Derfor opfordrer politiet til at både butikker og privatpersoner er ekstra opmærksomme, hvis man modtager en 1000 kroners seddel som betaling.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE