FodboldGalleriNyhederSportSport Galleri

AGF sejrede over FCK – Se billeder fra kampen her

AGF tog tre point i søndagens kamp mod FC København, efter et lækkert mål direkte på hjørnespark - Det dufter lidt af sølv.

AFG tog søndag aften en sejr af de vigtige, hjemme på Ceres Park. Dermed blev FC København sendt retur til hovedstaden uden point. Dem tog ”De Hviiee” efter en spændende kamp og en fortjent 1-0 sejr.

AGF leverede en solid arbejdsindsats, og hele holdet gav alt de havde for at hente ind på løverne fra København. Scoren havde været ganske andereldes, hvis ikke det var for FCK’s målmand Kalle Johansson, der gang på gang fandt de store redninger frem.

Derfor skulle der skulle gå 75 minutter før der kom point på tavlen efter, hvad der kun kan beskrives som et målmandsdrop.

Casper Højer Nielsen sendte bolden ind over feltet, med indadskruet retning af FCK målet. Johanssons eller skarpe form blev forstyrret af hans egne medspillere, og han fik ganske simpelt ikke fat i bolden, som endte i målet til en fortjent AGF føring.

FCK var ikke uden chancer, men et stærkt AGF forsvar holdt ved, og i særdeleshed Frederik Tingager spillede en stor kamp.

Gift Links kom på banen efter 65 minutters spil, da Jon Thorsteinsson blev udsat for en grim stempling, der dog ikke gav frispark, og han måtte gå fra banen. Links fik fyret op under spillet, så effektivt, at han blev valgt som MOM af fansene ved slutningen af kampen.

De fans, der i snart fire måneder ikke har kunne komme til fodbold, var søndag igen tilbage på Ceres Park og 7048 havde taget plads, alle med god afstand, men med en helt fanstatisk lydkulisse. En 12. mand, der helt sikkert gav de 11 hvide på banen, et kærkomment ekstra boost.

Med søndagens sejr er AGF kun fire point efter FCK i kampen om sølv. Brøndby tabte i Aalborg og er dermed nu ni point efter ”De Hviiee”.

I næste runde, der spilles allerede på torsdag, skal Davids drenge en tur til Aalborg. Sidst de var deroppe, var det ikke det bedste resultat, de fik med hjem, og de vil helt sikkert gøre alt for at rette op på det resultat.

Finale i Herning på torsdag
FC Midtjylland kan på torsdag tage guldet, da de kun skal bruge et enkelt point i kampen mode FCK, for at kunne kalde sig Danske Mestre. Hvis Ulvene vinder hjemme over Løverne, og ”De Hviiee” kan tage sejren i Aalborg, er der kun ét point mellem sølv og bronze.

Så det dufter så småt af sølv i ”Smilets By”.

AaB – AGF spilles torsdag den 9. juli kl. 18.00, mens FCM tager imod FCK kl. 20.00.

Herover kan man se et galleri fra kampen AGF – FCK.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close