FodboldNyhederSportSport sekundær

AGF var i gavehumør i Farum og indkasseret en nederlag

Trods et hav af chancer blev det til sæsonens første nederlag på udebane i 3F Superligaen, da vi søndag tabte 3-1 mod FC Nordsjælland i Farum.

Vi fik en rigtig ærgerlig start på opgøret. FC Nordsjælland bragte sig i front med 1-0 efter bare ét minut, da vi ikke fik clearet et fladt indlæg godt nok. Derfor kunne Isaac Atanga bringe hjemmeholdet foran.

Bare to minutter senere blev det endnu værre. Et langt udspark fra Nordsjælland-keeperen Peter Vindahl sendte Kamaldeen Sulemana i dybden, og den hurtige kantspiller fik driblet sig fri og sparkede efterfølgende bolden i mål til 2-0 og en chokstart for gutterne.

Efer den dumme start kom vi bedre med i kampen, og efter ti minutter fik vi reduceret til 2-1. Med et veltimet indlæg lykkedes det Bror Blume at finde Patrick Mortensen, og vores anfører kvitterede med en scoring ved at pande bolden ind bag Vindahl i Nordsjælland-målet.

Midtvejs i første halvleg fik vi en god mulighed for at udligne. En fremragende aflevering på tværs af banen fra Albert Grønbæk havnede hos Jón Thorsteinsson, og islændingen forsøgte sig med et skud fra distancen. Desværre blev skuddet blokeret, og udligningen udeblev i første omgang.

Generelt havde vi spilovertaget efter den hæsblæsende start på opgøret. Det ledte også frem til endnu en god mulighed efter en lille halv time. Casper Højer leveret et godt indlæg, som Patrick Mortensen kom frem til. Desværre manglede den sidste skarphed i en periode, hvor vi virkelig pressede på for en udligning.

Chancerne blev ved med at opstå, og endnu en gang var det til Patrick Mortensen. Vores anfører var lige ved at omsætte Jón Thorsteinssons gode indlæg til mål mod slutningen af første halvleg, men Peter Vindahl diskede op med en redning på stregen.

Trods flere gode muligheder for en udligning kom der ikke flere scoringer i første halvleg. Derfor gik vi omklædningsrummet bagud 2-1 efter de første 45 hæsblæsende minutter.

 

2. halvleg
Efter pausen var det FC Nordsjælland som kom bedst ud af startboksen. Allerede i det første minut var Mikkel Rygaard tæt på en scoring til 3-1 med et skud fra distancen, men heldigvis fik Kamil Grabara fremragende hånden på og viftet bolden på stolpen.

Fem minutter senere fik vi svaret igen. Bror Blume sendte et indlæg ind i hjemmeholdets målfelt, og Sebastian Hausner satte panden på. Desværre fik han headet bolden over mål.

Selvom vi kom tættere på 2-2, så var det FC Nordsjælland som scorede til 3-1 ti minutter inde i anden halvleg. Kamil Grabara modtog en bold, som han skulle sparke væk, men i sparkede i stedet bolden ind på benet af Isaac Atanga, hvorefter bolden uheldigt gik i mål.

Et kvarter før tid blev FC Nordsjælland reduceret til 10 mand. Kamaldeen Sulemana modtog sit andet gule kort og dermed rødt, hvorfor han måtte gå tidligt i bad, mens vi som minimum skulle gå efter to scoringer i jagten på en udligning.

Mod slutningen af kampen fik Jón Thorsteinsson en god mulighed for at reducere. Han modtog en bold i dybden af Nicklas Helenius, men hans forsøg på at sparke bolden over Peter Vindahl, der var kommet ud af sit mål, lykkedes desværre ikke.

I overtiden var vi igen tæt på at reducere, men der kom ikke flere scoringer i kampen. Dermed sluttede det med et nederlag på 3-1 i Farum søndag aften.

Kampfakta – 3F Superligaen
FC Nordsjælland – AGF 3-1 (2-1)

1-0: 2′ Isaac Atanga
2-0: 3′ Kamaldeen Sulemana
2-1: 10′ Patrick Mortensen
3-1: 57′ Isaac Atanga

Advarsler
FC Nordsjælland: Kamaldeen Sulemana, Mikkel Rygaard, Ulrik Yttergård Jenssen

AGF: Benjamin Hvidt

Rødt kort: Kamaldeen Sulemana, FCN

AGF:
Kamil Grabara – Casper Højer, Frederik Tingager, Sebastian Hausner (63′ Jesper Juelsgård), Kevin Diks – Bror Blume, Nicolai Poulsen (63′ Nicklas Helenius), Patrick Olsen (82′ Benjamin Hvidt) – Jón Thorsteinsson (90+5 Gift Links), Patrick Mortensen, Albert Grønbæk (63′ Alexander Munksgaard).

Skrevet af MJ – AGF.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close