FodboldNyhederSport

AGF: Vi skal blive ved med det vi er gode til

Det er ”vind eller forsvind”, når AGF tager imod finske FC Honka på Ceres Park i morgen, i den første kvalifikationskamp i Europa League. De Hviie er favoritter, men det er ikke noget, cheftræner David Nielsen hænger sig i.

”Alt afhænger af, at vi er skarpe og på, og ikke vores modstandere,” lød det på et pressemøde onsdag formiddag, hvor han tog imod spørgsmål fra seere og medier sammen med Patrick Mortensen.

Nielsen er ikke i tvivl om, at FC Honka vil være en udfordring, og det kræver fokus at spille i Europa League. Turneringsformatet giver ikke plads til at spille på resultaterne, så hver kamp tæller.

”Man skal kunne håndtere, at når det er én kamp, så kan den gå alle veje. Se de skal spilles med koncentration,” understregede cheftræneren.

De bronzemedaljer, AGF sluttede sæsonen med, er resultatet af en god strategi og hårdt arbejde, og det har David Nielsen tænkt sig at fortsætte med.

“Vi skal ikke lave så meget om. Vi skal blive ved med at gøre det, vi er gode til.”

Klar fra start

Patrick Mortensen har tidligere været med i Europa League med norske Sarpsborg 08, hvor han spillede, inden han kom til AGF. Han er også helt med på, at AGF skal være klar fra start.

”Ligesom pokalturneringer, er det knald eller fald. Det er vigtigt, at vi er med fra start, for vi får ikke en chance mere.”

Angriberen er, ligesom sin træner, optimistisk om AGFs chancer i morgen.

”Jeg drømmer da om, at stå på Ceres Park og spille gruppespil. Vi ved godt, at Europa League er vanskelig, men når min tidligere klub i Norge kan gå hele vejen, kan AGF også. Men det kræver hårdt arbejde,” sagde han ved pressemødet.

”Bliver vi slået ud, bliver vi enormt skuffede, for vi vil naturligvis gerne videre til runde to.”

Både David Nielsen og Patrick Mortensen er glade for at komme til at spille turneringskampene. For ud over drømmene om gruppespil, er det også en god forberedelse til næste sæson i Superligaen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close