GalleriKultur/EventNyheder

Anmeldelse og Galleri: Mathilde Falch på Paletten

”En samling af rigtig gode venner som elsker at lege. “ Sådan beskriver Mathilde Falch sig selv med band på sin nye turné. En turné med musik, hvor hun gerne vil ud med glæde og vrede i sine sange.

Fredag aften gæstede Mathilde Falch & Band paletten i Viborg, og på ægte intim-manér fik hun lukket publikum ind i hendes egen lille boble.

Af skønne historier blev vi ledt igennem en del af livet, de færreste kender til. Små rørende historier, som også skabte stilhed i salen.

Mathildes optræden på en scene er som at se en ægte rockkoncert. Masser af energi, bevægelser og leg med sine bandmedlemmer! En sand fornøjelse for publikum!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at medlemmerne kender hinanden godt. Samarbejdet på scenen er fantastisk, og hver et medlem har sin absolutte gode udstråling. Jeg følte mig faktisk, som en del af dem, selvom jeg jo “kun” var publikum.

Efter pausen sagde Mathilde, “Det er en ægte frygt at alle bare er skredet i pausen”

Men det behøver hun vist ikke frygte for. Salen var stadig fuld! Og med god grund!

Andet set blev mere rocket og publikum fulgte med! Og med flere soloer fra guitarist og trommeslager blev det hele til en kæmpe fest! Skøn aften!

Mathilde Falck og Band, Paletten.
★★★★★

 Anmeldt og foto: Johan Gjermandsen – Min By News

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close