ErhvervKultur/EventNyheder

Besøg Kreativ Fritid i denne weekend

I weekenden 3. - 5. september kan alle kreative ildsjæle igen drage til Viborgmessen. Tinghallen åbner dørene til årets kreative messe med masser af udstillere.

I weekenden 3. 5. september kan alle kreative ildsjæle igen drage til Viborgmessen. Tinghallen åbner dørene til årets kreative messe med masser af udstillere.

 -Vi har gang i en masse ting i Viborg – og her tænker jeg blandt andet på opførslen af et helt nyt messe- og musikhus. Så det bliver den første messe i det nye hus, fortæller projektleder Bodil Holm fra Tinghallen.

På Kreativ Fritid kan du opleve et sandt eldorado af kreativt håndværk, design, håndarbejde, kunsthåndværk og billedkunst. Messen byder desuden på workshops med spændende nyheder inden for området.

-I år har vi flere nye udstillere med – både indenfor håndarbejde, men også spændende stande der arbejder undervisning, papir og meget andet. Så der bliver nok at kigge på, fortæller Bodil Holm fra Tinghallen.

Foruden de mange stande og spændende workshop, bliver der også mulighed for at deltage i foredrag med håndarbejdslærer og Psykolog Anne Kirketerp lørdag kl. 13.00. Der er gratis entré til foredraget, når du har købt billet til messen, men vil du sikre dig billet skal disse købes efter først-til-møde princippet på Tinghallens hjemmeside.

Det forventes at op mod 10.000 gæster vil besøge messen i Viborg, der holder åben fredag og lørdag fra 10.00 til 17.00 og søndag fra kl. 10.00 til 16.00.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE