Erhverv

BIG BIO i Holstebro åbner med Bond

Holstebros nye luksusbiograf åbner d. 2. april med danmarkspremieren på den nye James Bond-film No Time to Die.

Midt- og Vestjyllands nye store luksusbiograf åbner med et brag! I dag kan det offentliggøres, at Holstebros nye store luksuriøse biografkompleks BIG BIO åbner d. 2. april i år – med danmarkspremieren på Bond-film nr. 25 No Time to Die.

Biografejer Louise Obel udtaler:

– Det har fra starten været en hemmelig drøm at kunne åbne BIG BIO Holstebro med premieren på den nye James Bond-film, og det er fantastisk, at det nu er lykkedes. Alle omkring byggeriet arbejder på højtryk – vi begynder efterhånden at kunne se en færdig biograf. Alle vores luksusstole er blevet installeret og Dolby Atmos højttalerne hænger overalt, klar til at give vores gæster den absolut største komfort og lydoplevelse. Det er dejligt, at vi nu er kommet så langt, at biografen snart står klar og der endelig er sat dato på åbningsdagen. Vi glæder os enormt meget til at vise biografen frem, og glæden bliver kun større ved, at vi kan gøre det sammen med premieren på årets mest ventede biograffilm.

Om BIG BIO Holstebro
BIG BIO Holstebro bliver den første nybyggede biograf i Midt- og Vestjylland i over ti år. Næsten 50 år efter at Poul Obel opførte biografen SCALA, fører datteren Louise Obel biografen ind i fremtiden. Sammen med sin mand Henrik Obel bygger hun den største privatejede biograf med hele fem sale i Midt- og Vestjylland.

Det bliver samtidig den første luksusbiograf i regionen. Biografen opføres efter samme forbillede som BIG BIO Herlev, som parret åbnede i 2015 og BIG BIO Nordhavn, som åbnede i København i december 2019. Da BIG BIO Herlev åbnede, blev det den første biograf i Europa, hvor samtlige pladser var luksus-reclinere – elektronisk styrede sæder, der kan lægges helt ned – og hvor alle sale var udstyret med verdens bedste biograflyd, Dolby Atmos. BIG BIO Holstebro får samme komfortable luksusfaciliteter og bliver dermed den eneste biograf i Midt- og Vestjylland, der både har luksusstole og Dolby Atmos i samtlige sale. Der vil også blive lagt stor vægt på biografens design, som skabes i samarbejde med den succesfulde indretningsarkitekt Morten Hedegaard.

Med åbningen af BIG BIO Holstebro vil Henrik og Louise Obel stå bag i alt tre BIG BIO biografer i Danmark

Læs mere på www.bigbio.dk

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close