Kultur/EventNyheder

Billetsalget til Festugens Internationale Natcabaret starter i dag

”We Are The Wonders” er titlen på årets Internationale Natcabaret. Billetter kan købes fra i dag – og publikum kan se frem til et show med verdensartister fulde af begejstring for igen at komme på scenen.

Siden 1997 har Den Internationale Natcabaret hvert år indtaget Festugen. Som en lang tradition og en publikumssucces er Festugen ikke den samme uden Den Internationale Natcabaret.

Når Hermans i Tivoli Friheden igen fyldes med trylleri og fantasi er det som tidligere med nogle af de bedste artister fra nær og fjern – for det er ikke for sjov, at det bliver kaldt International Natcabaret.

Det betyder, at publikum vil kunne opleve artister fra USA, Ukraine, Japan, Belgien og Rusland – og selvom der i årets planlægning har været andre udfordringer end normalt, så er det ifølge Henrik Mortensen, producent hos Aarhus Festuge, vigtigt, at Natcabareten stadig er en del af Festugen.

– Festugens Internationale Natcabaret er unik, fordi der er tale om et samarbejde på tværs af kulturer, politik og religion – et samarbejde imellem kunstnere fra mange forskellige lande. Især i disse tider er det vigtigt og dejligt, at vi kan være sammen om kulturen og stadig passe på hinanden på sikker afstand, siger han.

Billetter til årets Natcabaret koster 320 – 780 kroner og kan købes via aarhusfestuge.dk fra i dag kl. 12.00.

”Jeg er næsten nervøs som en nybegynder”

En ting er, at Festugegæsterne kan se frem til en underholdende aften, men årets Natcabaret er også særlig vigtig for de mange artister, der det seneste år har haft næsten tomme kalendere. De får igen chancen for at stå på en scene og opleve den kontakt med publikum, der er så svær at få over videomøder og livestreaming.

I år får publikum blandt andet mulighed for at opleve klovnen og komikeren Mikhail Usov, som de seneste ni år har været en del af Cirque du Soleil. De seneste 16 måneder har han ikke stået på en scene grundet covid-19-pandemien, og derfor bliver årets Natcabaret også en hel særlig oplevelse for ham.

– I min 36 år lange karriere har jeg aldrig haft så lang en pause. Aarhus Festuge bliver første sted, jeg igen kommer op på scenen og ser mit publikum i øjnene. Er det nervepirrende? Ja, meget! Jeg er næsten nervøs, som var jeg nybegynder, siger han og fortæller, at han de seneste mange måneder har holdt sin indre klovn i live gennem digitale klovne-kunster og ved at skrive en bog om klovneri.

Men til august kan den verdenskendte klovn opleves til Aarhus Festuges Internationale Natcabaret.

Man kan læse mere om årets Natcabaret – og købe sin billet – på aarhusfestuge.dk fra kl. 12.00.
Inden forestillingen er der mulighed for at nyde en tre-retters menu fra Restaurant Terrassen, men man kan også købe billet uden bespisning.

Til Natcabaret under Festugen 2021 kan man møde…

ED ALONZO
Amerikaneren siges at være en af de bedste komiske magikere, der findes. I hans shows går tingene ofte lidt galt på den sjoveste og mest groteske måde, inden det til sidst lykkes på mirakuløs vis. Han har medvirket i over 100 tv-shows – og blandt andet optrådt med Britney Spears som sin assistent.

MIYOKA SHIDA RIGOLO 

Balance er i fokus, når den japanske artist under dyb koncentration får den ene palmegren efter den anden til at balancere ovenpå hinanden, så det til sidst kommer til at fremstå som et imponerende kunstværk. Oplev et nummer, som udtrykker en oase af sindsro, ligevægt og skrøbelighed.

MIKHAIL USOV 

Den ukrainske klovn og komiker Mikhail Usov har de seneste ni år optrådt i verdensberømte Cirque du Solleil. Han får publikum til både at le og blive rørt gennem sine numre. Mikhail Usov har vundet adskillige internationale cirkuspriser.

VICTOR MOISEEV 

Den fortryllende ukrainer får jonglørkunsten op på et nyt og højere niveau med sin horisontale jonglering, hvor store bolde kommer flyvende fra alle sider. På mesterlig vis griber Victor boldene og jonglerer, så de nærmest svæver i luften.

DMITRIY og ANASTASIA

Den ukrainske/russiske duo giver passionen vinger, når de nærmest flyver rundt i salen, imens de udfører akrobatiske numre af højeste sværhedsgrad. Deres nummer er flyvende akrobatik, æstetik og sensualitet på højeste niveau, som har medvirket til, at de har vundet den præstigefyldte Guldklovn ved cirkusfestivalen i Monte Carlo.

HANS DAVIS

Belgisk ”skyggeograf” med en evne til at lave flere hundrede figurer – alt fra dyr til politikere og andre personligheder – som håndskygger.

MILA og YAROSLAVA

De to ukrainske artister optræder med deres fantastiske pole-nummer, som er en kombination af styrke, smidighed, akrobatik og skønhed, der tilsammen går op i en højere æstetisk enhed. Det er moderne artisteri af høj kaliber.

HERMANS NATCABARET-TRIO
Under Natcabareten spiller Marc Thierrys trio, som udover Marc Thierry består af Jesper Daus og Jesper Gruschy.

NB: Ret til ændringer forbeholdes

INFO:
HERMANS, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5

27. august – 4. september begge dage inklusive

Spisning fra kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 18.00)

Natcabaret kl. 21.00 – ca. 23.00.

NB. Hvis man kun skal se Natcabareten, så er der adgang til salen kl. 20.45.

Billetpriser 320 – 780 kr. via aarhusfestuge.dk

Arrangeret af Aarhus Festuge

Tak til: Tivoli Friheden og Montra Hotel Sabro Kro

 

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close