Forside GallerierHåndboldNyhederSportSport Galleri

Bjerringbro-Silkeborg er klar til semifinalen efter tam indsats

Bjerringbro-Silkeborg slog op i banen og tabte til Sønderjyske da de var sikker på semifinalen efter GOG sejr tidligere på dagen. Se billeder fra kampen i Jysk Arena her.

Søndag aften var der håndbold i Jysk Arena i Silkeborg, her tog Bjerringbro-Silkeborg imod Sønderjyske.

Men kort før kampstart stod det klart at kampen var uden resultatmæssig betydning da GOG slog KIF Kolding og dermed var det sikkert at GOG vinder puljen og Bjerringbro-Silkeborg bliver nummer to og nu venter der semifinalekampe for de to mandskaber.

Det kunne ses på hjemmeholdes indsats, for lad det være sagt lige ud. Det var en kam omgang og hvis det skal blive til medaljer, så skal der findes noget helt andet spil frem, end det vi så søndag aften.

Kasper Larsen leverede sådan set en fin indsats og blev da også valgt til kampens spiller, efter han reddet 10 ud af 25 forsøg og stod med en redningsprocent på 40.

Skarpheden var der slet ikke og særlige Mads Øris og Sebastian Skøtt havde det svært, de blev hver noteret for en enkelt scoring, men de skulle bruge fem forsøg.

Nikolaj Øris havde også svært ved at få det til at spille og skulle bruge syv forsøg til at lave tre mål.

Omvendt var både Jacob Lassen og Jesper Nøddesbo på 100% scorings effektivitet, desværre betød det kun to scoringer fra Lassens hånd og en enkelt fra Nøddesbo.

Sønderjyske vandt fortjent kampen med 27-29 efter at havde været foran med 12-16 ved pausen.

Vi har naturligvis samlet et billedgalleri fra kampen som kan ses herover.

 

Nu venter GOG ude på søndag i endnu en kamp uden den resultatmæssige betydning, men vi håber at holdet, kommer ud med en betydelige beder indstilling og udtryk, så vi kan se at holdet er klar til og vil semifinalen og en finale.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close