HåndboldNyhederSport

Bjerringbro-Silkeborg jagter europæisk gruppespil

Bjerringbro-Silkeborg har stolte traditioner i europæisk sammenhæng, og nu er klubben på jagt efter en plads i det europæiske gruppespil for 6. sæson i træk.

Ifølge cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er det ikke nogen nem opgave, der venter den danske topklub, uanset hvordan tirsdagens lodtrækning til EHF European League falder ud:

“Noget tyder på, at vejen til et gruppespil i det nye format – EHF European League – bliver vanskelig, ikke mindst fordi Covid-19 har betydet, at holdene er inddelt i geografiske zoner,” siger han og fortsætter:

“Det betyder, at der allerede i kvalifikationsrunde 1 venter kompetent modstand i form af Malmö fra Sverige, Arendal fra Norge, Pulawy fra Polen eller Melsungen fra Tyskland. Netop Melsungen spillede vi i foråret to drabelige kampe imod, og selvom vi var bedst indbyrdes efter de to kampe, er der ikke tvivl om, at det er langt den sværeste modstander, vi kan tildeles i runde 1.”

“Men vi glæder os til igen at kunne præsentere europæisk håndbold i JYSK arena i Silkeborg og vil gøre alt for at kvalificere os videre til gruppespillet i EHF European League,” slutter cheftræneren.

Læs mere om seedningen og det nye format her.

Bjerringbro-Silkeborg kan ikke trække TTH Holstebro, så holdet skal møde et af de fire resterende hold, som Peter Bredsdorff-Larsen oplister.

Lodtrækningen finder sted på tirsdag kl. 11.00 i Wien og kan følges på EHF European Leagues Facebook-side eller deres YouTube-kanal.

Første kvalifikationskamp skal afvikles d. 29. eller 30. august, og returopgøret spilles en uge senere.

Vi holder jer opdaterede herinde, når lodtrækningen har fundet sted.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close