HåndboldNyhederSport

Bjerringbro-Silkeborg slider sig til et point i Ringsted

Det var ikke det man havde regnet med, før lørdagens opgør mod TMS Ringsted, men efter at have været bagud med fire ved pausen 18-14, var det ene point nok mere vundet end tabt.

Det var hjemmeholdet fra Ringsted, der stort set hele kampen var i front. Det eneste tidspunkt, at BSH var foran, var efter tyve minutter i første halvleg, men det var ganske kort ved stillingen 12-13 en stilling der kun stod på tavlen et minut, før hjemmeholdet igen havde kontakt og derfra trak fra, faktisk laver BSH kun et mål de sidste ti minutter af første halvleg.

Det hele blev ikke bedre af, at Nikolaj Øris blev sendt fra banen med direkte rødt kort som pause hornet skulle lyde.

Derfor var det også med noget blandet følelse vi sad klar til anden halvleg.

Bjerringbro-Silkeborg skulle bruge ti minutter for at have kontakt med hjemmeholdet 22-21, men det var Ringsted det stod til at tage begge to point, gennem hele halvlegen.

Men igen ville Jacob Lassen det anderledes og med fem sekunder igen fik han dragt balance i regnskabet 34-34 og dermed vandt Bjerringbro-Silkeborg et point.

Topscorer for Bjerringbro-Silkeborg blev Alexander Lynggaard med 5 mål på lige så mange forsøg.

 

TMS Ringsted 34 – 34 Bjerringbro- Silkeborg

 

Nu venter der så en tur til Kroatien med fly mandag for så at møde RK Nexe i returopgøret i Q2 til at komme i gruppespillet i EHF European League. En kamp som BSH vandt med seks mål i det første opgør i Jysk Arena. Kampen spilles tirsdag den 28. september kl. 18.45

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE