Forside SekundærHåndboldNyhederSport

Bjerringbro-Silkeborg vinder sikkert i Kolding

To point og ny hovedsponsor til Bjerringbro-Silkeborg, det blev resultatet af en skøn håndbold lørdag i Søhøjlandet.


Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kunne fra morgenstunden berette om en ny hovedsponsor i form af JYSK og Lars Larsen Group,

Men der skulle også spilles håndbold i dag, for holdet havde sat sig i bussen, med kursen mod Kolding. Her skulle Bjerringbro- Silkeborg møde K I F Kolding i Sydbank Arena.

Kolding fulgte fint med i første halvleg på grund af stærkt spil syv mod seks, det betød af de to hold kunne gå til pause helt lige med 17 17.

I anden halvleg fik BSH sat defensiven ordentligt op, og på bare fem minutter var gæsterne foran med tre.

Halv vejs i anden halvleg havde hjemmeholdet kun fået bolden ind bag Mikkel Løvkvist to gange. Det skulle gå næsten 20 minutter før Kolding kom på 20 scoringer, herefter bragte B S H sig foran med 6.

De sidste ti minutter blev der bare byttet scoringer og selv om hjemmeholdet fik hentet en enkelt scoring ind på BSH. Kunne Alexander Lynggaard score kampen sidste mål til 27 32.

Mikkel Løvkvist tog fuldstændig brodden af Kolding angrebet og selv om hjemmeholdet fik tilkendt hele otte straffekast, blev det kun til tre scoringer fra syv meter stegen for Løvkvist tog hele fem af dem. BSH keeperen stod med en redningsprocent på 31 for hele kampen.

Topscorer for Bjerringbro-Silkeborg blev William Bogojevic med syv mål på lige så mange forsøg, der med en 100% træfsikkerhed.

Det sammen var også tilfældet for Ludvig Hallbäck og Sasser Sonn. Med henholdsvis tre og en enkelt scoring.

Sejren bringer Bjerringbro-Silkeborg op på tredjepladsen med ni point. Kolding har haft det svært og er blot på tre point efter seks kampe.

I Helsinge var det tidligere på dagen en formsag for GOG at snuppe en sejr på 33-24 over bundproppen Nordsjælland Håndbold. Klubben fra Sydfyn har vundet alle sine kampe i sæsonen.

I Fredericia fik hjemmeholdet revanche mod Mors-Thy, som tidligere på ugen slog klubben ud i pokalkvartfinalen. Fredericia HK vandt 35-29 og holder sig på omgangshøjde med holdene i den øverste halvdel.

Sønderjyske tog en stor skalp, da klubben på hjemmebane slog TTH Holstebro med 30-23.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE