FodboldNyhederSportTopnyheder

Bo Henriksen ny Landstræner på HEDEN

FCM præsenterede i dag deres nye træner, som skal løfte de mange fine resultater og sørge for, at FCM forbliver en klub der er i toppen af dansk fodbold. Så Claus Steinlein var i topform, da han bød velkommen. 

Klubben FCM har forsat store ambitioner i fremtiden, og ved dagens pressemøde kunne FCM-bossen Claus Steinlein fortælle, at han blev noget overrasket over at høre, at Bo Henriksen har mindst lige så store ambitioner. For han skulle da lige høre til bonussen, når FCM vinder Europa League, lød det fra klubbens direktør med et kæmpe smil på læben og et rigtigt ulveblik i øjet. 

FCM kender Bo og hans kvaliteter, både som tidligere spiller, træner og som menneske. Og netop det sidste har stor betydning for klubben, men bestemt også for den nye træner. 

Bo glæder sig meget til, at der er flere at kunne bruge i spil i forhold til hans gode tid i Brønshøj og Horsens, hvor han måske havde 7 spillere inden opstart. I modsætning mangler FCM kun en lille håndfuld før truppen er på plads.

Sportschef Svend Graversen er heldigvis fortrøstningsfuld, for som han kortfattet sagde ved dagens pressemøde: “Der er jo god tid til, vi rigtigt starter op igen”

Claus Steinlein forsatte “der er ingen i FCM der har vetoret med hensyn til spillervalg så Bo Henriksen har selvfølgelig en stor indflydelse, det er jo ham der skal træne dem”  

Bo Henriksen siger det meget kort selv.
Jeg har kun én interesse, og det er at vinde. Bo Henriksen er kendt for at kunne få sit mandskab til at blomstre, og det har han bevist, både i Brønshøj og i Horsens til et meget mindre budget og set up, end det han nu står overfor i FCM. Med sin dejlige midtjyske lune fortæller Bo Henriksen, at det at have flere muligheder bliver rigtig spændende for hans arbejde. 

“Jeg er god til at skabe relationer og at der bare er flere her i dette set up, bliver bare en spændende udfordring.” 

Bo Henriksen har altid haft en drøm om at blive landstræner, men at træne FCM bliver lige som at være landstræner på HEDEN. 

Så han var ikke overrasket over at telefonen ringede fra FCM .“Jeg vidste jo, de var de klogeste. Så klart de ringede til mig.” 

Bo Henriksen kommer med tre forudsigelser for den kommende tid, noget han har gjort tit i tv-programmet Offside

1. Det bliver sjovt.
2. Der bliver Drama.
3. Og til sidst vinder FCM! 

 

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close