ErhvervNyheder

Børn fra hele landet kommer med ideer til Aarhus Universitetshospital

Hvad får man, når man beder mere end 800 elever fra 1.-8. klasse om at give deres bud på, hvordan fremtidens Børn og Ungeafdeling på Aarhus Universitetshospital kan se ud?

Mere end 800 elever fra grundskoler i hele landet har de seneste uger deltaget i en såkaldt build challenge med udgangspunkt i Teknologipagtens interaktive undervisningsmateriale, Teksperimentet. Alt sammen lavet som et flot og gennemført univers i Minecraft: Education Edition.

Missionens overordnede fokus var at skabe en tryg og rar oplevelse for indlagte børn og unge. Derudover skulle eleverne komme med ideer til indretning, hvor der var plads til børn og unge i alle aldersgrupper.

– Der skulle være mulighed for både læring og sjove oplevelser. Desuden ville vi gerne høre børnenes forslag til, hvordan man bedst finder rundt på et stort hospital, fortæller udviklingsansvarlig sygeplejerske Charlotte Dyekjær.

– På Aarhus Universitetshospital er vi imponeret over alle de bud, vi har fået. De er fantastisk flotte og ekstremt gennemtænkte og gennemarbejdede. Vi glæder os så meget til at komme i gang med at arbejde videre med nogle af ideerne.

Se vindervideoen her

Vindernes bud på fremtidens børne- og ungeafdeling på Aarhus Universitetshospital

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close