Anden SportNyhederSport

Bokseklubben Sct. Jørgen Holstebro flytter i nye lokaler

Bokseklubben Sct. Jørgen Holstebro vender hjem til, hvor det hele startede tilbage i 1974.

I Døesvejens Fritidscenter, Døesvej 56, er den gamle drengesal blevet renoveret. Med nyt tag, nyt ventilationssystem, ny belysning, højt til loftet og med blødt skumunderlag på gulvet tager salen sig nu ud som et moderne træningsrum som vil fungere optimalt for bokseklubbens aktiviteter. Siden 1990 har Bokseklubben Sct. Jørgen haft til huse i lokaler på Skivevej 42, men i takt med at klubben vokser og der er øget efterspørgsel på netop sportsgrenen boksning, både som konkurrencesport og motionsform, er det nu tid til større og bedre faciliteter. I de nye lokaler er der plads til foreningssamarbejde på tværs og netop i den forbindelse vil Budo Sports Karate Holstebro dele lokalerne med Bokseklubben så lokalerne bliver udnyttet mest muligt.


Dette åbner samtidig for mere foreningssamarbejde på tværs og et langt større fællesskab om kampsport i Holstebro. Der er i fremtiden en plan at der på Døesvejens Fritidscenter skal skabes en multihal, og Bokseklubben Sct. Jørgen er dermed med til at starte de første aktiviteter op på stedet, udtaler træner Jacob Ravnholt

Bokseklubben Sct. Jørgen er et sted, hvor man både kan komme og holde sig i god form ligeså vel som man kan arbejde på en mere koncentreret elitesports karriere indenfor boksning. Der er altid plads til nye medlemmer, hvad enten man vil motionere eller præstere. Derfor inviterer klubben nu til en åben træningsdag, særligt målrettet de 6-17 årige, som er nysgerrige på boksning. Arrangementet vil finde sted i de nye lækre lokaler på Døesvej 56 tirsdag d 28. Juli 2020 fra 9.00- 15.00.

Preben Callesen MinByNews

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close