FilmForside SekundærKulturKultur/EventNyheder

Bond er tilbage: Her kan du se den først i Midtjylland

Udenfor Aarhus er det kun den lille frivillige biograf i Karup, der har midnatspremiere kl. 0.07

Bond er endelig tilbage. Den 25. film i rækken – No Time To Die – er blevet udsat igen og igen og igen på grund af den globale coronakrise, men nu er det efter halvandet års forsinkelse langt om længe muligt at se Daniel Craig i hans sidste optræden som agenten med licens til at dræbe.

Natpremiere kl. 0.07 i Århus … og Karup
Verdenspremieren er sat til tirsdag i Royal Albert Hall, London, og så følger resten af verden allerede fra torsdag … og i den lille biograf Karup Bio glæder de sig så meget, at den allerede vises til en natpremiere mellem onsdag og torsdag. Kl. 0.07 selvfølgelig, og dermed bliver biografen en af de første uden for de store byer i Midtjylland.

“Vi kigger ikke så meget på hvad man gør andre steder, og sidste gang havde vi også natpremiere. Vi er en lille frivillig forening, som består af filmnørder, så vi gør det som vi nu har lyst til. Det er i øvrigt det tidligste tidspunkt man kan lave en offentlig premiere på,” fortæller Frank Johansen, der er formand for foreningen der driver den lille biograf, hvor der bliver kælet for teknologien, blandt andet med lydsystemet Dolby Atmos.

IMAX, 4DX og galla
I Aarhus er der natpremiere både Cinemaxx (IMAX) og i Nordisk Films Biograf Aarhus C. I den sidste kan man også se filmen i det særlige 4DX-format, hvor op mod 18 praktiske effekter som fx hoppende stole, duft og meget andet er tilføjet for at give film en “ekstra” dimension. Effekterne er tilpasset til den enkelte film, og det er allerede meldt ud at der hverken vil blive brugt vand eller vind i Bond-filmen, selv om muligheden er der.

Både i Holstebro og Skive er der lagt op til festlige galla-premierer torsdag, hvor der blandt andet vil være champagne, cocktails, snacks og hvor publikum opfordres til at pudse deres fineste galla-smoking og aftenkjoler af til en ægte Bondfest. I Holstebros Big Bio vil borgmesteren selv byde velkommen inden filmen.

Midnatspremiere 30/9 kl. 0.07:
Karup Bio
Cinemaxx Aarhus – IMAX
Nordisk Film Aarhus C – både almindelig og i 4DX med 18 forskellige effekter

Gallapremierer – med drinks, snacks, taler etc.:

Cinema4 – Skive fra kl. 18 torsdag
Big Bio – Holstebro fra. kl. 18 torsdag

Derudover vises Bond i stort set alle biografer fra torsdag


I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker (I øvrigt spillet af dansk/svenske David Dencik), men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE