112Nyheder

Bordeller overtræder coronanedlukningen

De skærpede coronarestriktioner gælder også de liberale erhverv, men et af de ældste af slagsen har svært ved at efterleve reglerne. Onsdag fik et bordel i Viby besøg af en patrulje, der blev modtaget af en 57-årig polsk kvinde, der kunne fremvise en negativ coronatest.

Lidt længere inde i huset, kunne de høre stemmer, og her fandt betjentene en 43-årig polsk kvinde, der var i selskab med en mand. Betjentene vurderede, at der var tale om et brud på Covid19-bekendtgørelsen og tog kvinde med på stationen, hvor hun har fået en bøde på 10.000 kr. og hendes sag bliver nu forelagt udlændingestyrelsen.

Siden årsskiftet har Østjyllands Politi sigtet seks kvinder på fire bordeller for at overtræde bekendtgørelsen.

“Det er som regel udenlandske kvinder, som har svært ved at tage engelsk, men vi har en fornemmelse af, at de spiller skuespil,” forklarer vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Carsten Kousgaard.

Uanset hvordan og hvorledes, så er han dog overbevist om, at kvinderne godt ved, at de ikke må holde åbent.

“Der er ingen undskyldning,” forklarer han, og det samme gælder for kunderne. “Hvis vi ser nogen, så får de at vide, at bordellet skal holde lukket, og så drejer vi dem lige 180 grader rundt og sender dem hjem igen.”

Politiet er meget opmærksomme på, om virksomheder overtræder Covid19-bekendtgørelserne, og de patruljerer i byerne rundt omkring i landet. Det betyder, at der altså også er opsyn med landets bordeller.

“Borgerne er dygtige til at fortælle os, hvis de ser en aktivitet, og jeg ved da at et par af de sager, vi har haft, er kommet efter en borger har rettet henvendelse til os.”

Viceinspektøren opfordrer derfor alle involverede til at vise samfundssind, og lade håret … og andre ting … stå, og vente pænt til det igen er tilladt at holde åbent.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close