Mad og drikkeNyheder

Brasserie Mathisen åbner 25. maj – Velkommen Randers

Hotel Randers er nu klar til at påbegynde første del af genåbningen. Det sker mandag den 25. maj 2020, kl. 11.00 hvor Brasserie Mathisen slår dørene op for gæster.

»Som hotel og restauration elsker vi jo at have masser af gæster i huset – og vi lever af og for at give gode oplevelser. Derfor har det været hårdt for os alle ikke at kunne invitere indenfor i denne noget svære tid for os alle. Nu lukker vi heldigvis op igen. Og vi kan næsten ikke vente med at byde vores gæster velkommen,« fortæller Direktør Sven Nørskov Eskildsen, Hotel Randers.

 »Genåbningen skal fejres med manér. Derfor byder vi på genåbningsdagen på et gratis glas gode bobler til alle spisende gæster i Brasserie Mathisen. Når vi åbner brasseriet, vil det naturligvis være under hensyntagen til alle nødvendige forholdsregler, og vi gør os umage for at vores gæster kan nyde mad, drikke og hinandens gode selskab i hyggelige og trygge rammer,« fortsætter hoteldirektøren.

Klar til overnattende gæster fra tirsdag den 2. juni
Anden fase vil være åbning for overnattende gæster på hotellet. Dette sker efter planen fra og med den 2. juni og vil ligesom åbning af brasseriet ske under hensyn til de nødvendige tiltag og retningslinjer i forhold til rengøring, servering mv.

”Vil gerne forstyrres”
Trods nedlukning af Hotel Randers for gæster har der været fuldt blus på planlægning af en lang række nye, spændende initiativer som både randersborgere og gæster udefra kan glæde sig til.

 »Hotel Randers har rigtig meget at byde på. Vi har brugt tiden under nedlukning på idé- og

produktudvikling og har kigget nærmere på, hvordan vi kan bringe vores smukke rammer i spil overfor endnu flere glade gæster. Vi vil være mere for flere gode Randers borger – og vi kommer til at præsentere en lang række nye tilbud, produkter og events som vil skærpe vores profil – ikke bare som byens førende hotel og restauration – men som et levende centrum for moderne byliv. Man kan også sige det på den måde, at vi som gammelt, hæderkronet, firestjernet hotel kommer til at signalere ”VIL GERNE FORSTYRRES” af overraskende events, glade gæster og nye typer liv på hotellet, i gården og på gaden”. De nye initiativer vil blive udrullet i takt med, at vi alle kan og må vende tilbage til ”new-normal” i forhold til selskabsliv, forsamlinger mv. efter Corona-perioden,« slutter Sven Nørskov Eskildsen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close