MotorNyhederTopnyheder

Cool Car Race landede i Aarhus

Fans af fede biler får en på opleveren, når Cool Car Race rejser tværs over landet og samler ind til et godt formål

Der er mange måde at samle penge ind til gode formål, og hvis du spørger Jacob Risgaard, der er medstifter af Coolshop, er Cool Car Race kombinationen af et godt formål og en drengedrøm.

“Det er jo sådan lidt den der drøm fra drengeværelset. Hvor man havde alle mulige plakater med fede biler på væggene,” griner han midt på Bispetorv, der i dagens anledning er blevet omdannet til en parkeringsplads for biler i den prisklasse, de færreste kan være med på.

“Nu er det så gået i opfyldelse, og så er det næste naturlige skridt jo at gøre noget fedt for andre, så det store formål er jo at samle penge ind til et godt formål.”

Formålet hedder CoolUnite og fonden arbejder for at gøre hverdagen nemmere for udsatte og sygdomsramte børn. I 2020 lykkedes det Jacob Risgaard og de andre Cool Car Racere at samle mere end 2 millioner ind, og det håber han, at de igen kan overgå.

“Alt over to millioner, så er jeg glad.”

Det er anden gang i denne uge, at succesfulde erhvervsdrivende har samlet ind til godgørende formål, da Tom Kristensen og Claus Bertelsen inviterede til Knus Kræft-galla i Tinghallen i Viborg. Her blev der samlet knap seks millioner kroner ind.

Det overrasker ikke Jacob Risgaard.

“Der er mange virksomhedsejere, der kan se, at det giver mening at give noget tilbage til et godt formål. Og det er jo også med til at gøre noget for de ansatte, når de kan se, at de ikke bare arbejder for bossens fede sommerhus.”

Ønsket om at gøre noget, for nogen der har brug for det, er en stor drivkraft for ham.

“Tænk nu hvis vi alle sammen arbejdede hver dag på at gøre verden bare 1% bedre end den var, da vi stod op om morgenen. Det ville da være fedt.”

Cool Car Race bevæger sig nordpå i morgen, lørdag, og lander ved frokosttid på Budolfi Plads i Aalborg, der er sidste stop på ruten.

Du kan læse mere på hjemmesiden.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE