FestivalLine-up NyhederNyheder

COPENHELL: 16 navne i stærk dansk line-up

Det er ikke nemt for de danske festivaler at booke bands til næste års line-ups, da coronavirussen gør det kompliceret at få forsikringerne på plads. Derfor vælger mange at droppe et turnére, og det får direkte indflydelse på udvalget. Til gengæld er den danske musikscene stærkere end nogensinde før, og det gælder også i den tunge genre.

COPENHELL har i hvert fald lige offentliggjort 16 nye stærke danske navne, der kan opleves på Refshaleøen til juni.

Xenoblight: Det Silkeborg-baserede, progressive trash/dødsmetal band var et af 2019s største overraskelser og ifølge ledelsen på COPENHELL, var det ikke nogen svært beslutning at invitere dem retur. Kun et år efter bandet blev dannet, udkom det første album, Procreation, der har fået fine anmeldelser, men det rigtigt sjove findes når de optræder live.

Denial of God: Med udgivelsen The Hallow Mass sidste år, viste landets ældste Black Metal-band, at med alderen, kan man godt få det til at lyde let at lave noget tungt. Med 30 år i rygsækken, er det blevet til en del udgivelser, og Denial of God viser ikke tegn på at sagtne farten.

Nyredolk: COPENHELL kalder det for musikalsk galskab, når beskriver Nyredolks blandning af hardcore og black metal. Det er tilsyneladende en god ting, for samtidig lover de, at bandet med garanti kommer til at levere én af festivalens mest vanvittige koncerter.

De sidste 13 bands er: Artillery, Bersærk, Eyes, Ghost Iris, Ivy Crown, Lifesick, Orm, Redwood Hill, Siamese, Soren Andersen, Svartsot, Wayward Dawn og Withering Surface.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close