Forside FremhævetForside GallerierGalleriKoncertgallerierKultur/EventNyheder

D-A-D gav den fuld gas i Tinghallen

Lørdag aften var der igen rock på programmet i Tinghallen i Viborg. D-A-D leverede en super koncert. Se billeder fra koncerten her.

Når man går til rockkoncert, står man normalt tæt sammen, synger med og kaster med håndtegn og drikker fadbamser. Derfor var det store spørgsmål også hvordan det skulle gå, når man skal sidde ned og ikke må synge med. For det var præmissen lørdag aften i Tinghallen.

Men lad det bare blive sagt igen og klart og tydeligt.

”Man kan godt sidde ned til D-A-D”

For hold nu op der var fest, da Jesper Binzer og resten af bandet gik på scenen.

Binzer fortalte fra scenen, at bandet havde været i øvelokalet. Jeg har oplevet D-A-D live mange gange, det vi oplevede lørdag aften i Viborg var et band der havde lyst og energi til at spille og JA, de havde øvet sig.

Det var en fed koncert hvor alle der var i Tinghallen fik en god oplevelse og hvis man kunne sidde stille og kun lytte til musikken, fik man også en særdeles velspillet koncert.

Så jeg kan kun anbefale, at selv om vi for tiden skal sidde ned når vi går til koncert, så kom afsted, har i mulighed for at opleve D-A-D så glæd jer.

Skal man give en bedømmelse af lørdagens koncert, så kan det kun blive til fuldt hus, D-A-D det var GODT.

★★★★★

Vi har samlet et galleri fra koncerten som kan ses herover.

D-A-D har været forbi Viborg, Skive og Aalborg siden genåbningen. Du har mulighed for at opleve Binzer og Co følgende steder i MinByNEWS dæknings område i foråret.

Horsens den 22. maj
Randers den 27-28. maj
Holstebro den 4. juni

Der er fortsat mulighed for billetter til koncerterne.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE