FestivalForside SekundærKultur/EventLine-up NyhederNyheder

Danmarks Største Vejfest: D-A-D, tv•2, Queen Machine og flere

I anledning af Silkeborgs 175 års fødseldag er der også en mindre fødselsdag, der skal fejres. For Danmarks Største Vejfest har fem års fødselsdag, og det skal fejres med seks stærke navne på en mini-festival d. 21. august.

D-A-D: Om landets “Grand Old Rock-Band” har fået øjnene op for, at tour-livet er godt for egoet, skal vi lade være usagt, men der bliver flere og flere muligheder for at opleve D-A-D rundt om på landets mindre festivaler og spillesteder, og det er slet ikke så tosset, for selvom Binzer og co. har været aktive siden 1980’erne, er de ikke blevet dårligere. Snarere tværtimod. Og nu kommer de så og leverer fest i Silkeborg.

tv•2: Verdens Lykkeligste Band gæster også vejfesten. Ligesom så mange andre danske bands, der er ved at gå til over at sidde hjemme i coronanedlukningen, er der nu udsigt til at kunne skråle med til De Første Kærester På Månen og Bag Duggede Ruder, når Steffen Brandt, Sven Gaul, Hans Erik Lerchenfeld og Georg Olesen byder op til fællessang.

Queen Machine: Hvis du synes, det er tåbeligt, at gå til koncerter med coverbands, så skylder du dig selv at tage forbi, når Queen Machine går på scenen. For mange er aarhus-drengene det tætteste, de kan komme på at opleve Freddie Mercury på scenen. For Bjarke Baisner både ligner og lyder som Mercury, og når musikken spiller, behøver du blot at lukke øjnene for at blive transporteret tilbage til et stadion i 80’erne.

Derudover har Danmarks Største Vejfest også annonceret, at Aqua, Jung og Mads Langer spiller.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close