Erhverv

Direktør til ny turistdestination ved Vestkysten søges

Det nye turistsamarbejde ”Destination NordVestkysten” søger en direktør, der skal opbygge en ny og specialiseret organisation til at fremme turisterhvervet i området. Direktøren får mulighed for at præge og udvikle turismen i et af Danmarks smukkeste og mest attraktive områder.

Ansøgningsfristen er 3. december i år og forventet tiltrædelse 1. februar 2020.

”Destination NordVestkysten” er ved at blive dannet af fem kommuner; Hjørring, Holstebro, Jammerbugten, Lemvig og Thisted, der tilsammen er et af landets største turistområder med 5,5 mio. overnatninger og med mulighed for at blive endnu større.

De fem kommuner er enige om at satse på turismen i samlet flok og har tilsammen en række spændende og særlige feriesteder og attraktioner for turister langs Vestkysten i en af landets flotteste naturområder.

Stillingen

– Den ny direktør får en nøgleposition og ansvar for at opbygge organisationen helt fra bunden. Vedkommende skal sammensætte en gruppe af specialiserede medarbejdere, der professionelt skal udvikle ”Destination NordVestkysten” til en af Danmarks førende og i international topklasse, siger Ulrik Andersen, kommunaldirektør i Thisted Kommune, der bliver en af tovholderne i ansættelsesprocessen.

– Vi søger en person, der kan skabe en ny og ambitiøs markedsføringsstrategi for destinationen. Vedkommende får det overordnede ansvar for samarbejdet med relevante aktører i turismeerhvervet og med den bestyrelse, de fem kommuner sammensætter, fortsætter Ulrik Andersen.

Direktøren får også en central rolle i at skabe gode og tætte partnerskaber og samarbejder med blandt andet turismeerhvervet, brancheorganisationer, erhvervsforeninger i de otte stærke feriesteder, der er udpeget i de fem kommuner, plus Dansk Kyst- og Naturturisme, Vestkystpartnerskabet og Visit Danmark.

Partnerskaberne skal bidrage til, at destinationen bliver en central og samlende spiller i turistbranchen.

Profil

Den kommende direktør skal have erfaring fra turismebranchen og arbejdet med strategisk turismeudvikling eller erhvervsudvikling i en årrække. Vedkommende skal dokumentere målbare resultater inden for de nævnte områder og have god forretningsforståelse blandt andet med indsigt i markedsføring og branding.

Vedkommende skal desuden have gode strategiske og økonomiske kompetencer med god fornemmelse for, hvordan man agerer effektivt og troværdigt med mange forskellige aktører og dagsordner – offentlige og private, lokale og nationale.

”Destination NordVestkysten” etableres som en forening, hvor det primære formål er at skabe udvikling og vækst for turismeerhvervet med afsæt i dets interesser og i tæt samarbejde med kommunerne.

I slutningen af 2019 vil de fem kommuners byråd og kommunalbestyrelser tage endeligt stilling til planerne om destinationsselskabet.

Se det fulde stillingsopslag her

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close