HåndboldNyhederSport

Direktør: Yderst spændende pulje

Onsdag aften fik vi svar på, hvem Aalborg Håndbolds syv modstandere bliver i den kommende sæsons EHF Champions League gruppespil

Onsdag aften fik vi svar på, hvem Aalborg Håndbolds syv modstandere bliver i den kommende sæsons EHF Champions League gruppespil – og der venter igen en sprængfarlig pulje med masser af verdensklassehåndbold på programmet.

Barca, Telekom Veszprem, THW Kiel, Aalborg Håndbold, HBC Nantes, HC Motor, RK Celje Pivovarna Lasko og HC PPD Zagreb – sådan lyder ingredienserne til næste sæsons EHF Champions League gruppespil, der starter i september.

Og det er en opskrift, der falder i direktør Jan Larsens smag.

– Jeg er rigtig tilfreds med lodtrækningens udfald – det er en yderst spændende pulje, vi er havnet i. Barca, Veszprem og Kiel er alle deltagere ved Final4, og der venter os selvfølgelig nogle brandkampe, hvor vi får mulighed for at teste os selv på allerøverste niveau, siger Jan Larsen.

– Kunne jeg helt selv have valgt, havde jeg gerne taget et nyt nordisk brag mod Elverum – men vi er stadig tæt på en drømmelodtrækning. Vi kan igen se frem til, at Nordjylland vil være centrum for nogle gigantiske kampe fra verdens største klubturnering, og vi glæder os vanvittig meget, fortsætter Jan Larsen.

Selvom vi er endt i noget af en dynamit-pulje, så er målsætningen klar.

– Vi går selvfølgelig efter at gå videre til 1/8-finalen. Vi havde store forhåbninger til vores chancer i den forgangne sæson, og vi er klar til at fortsætte, hvor vi slap, og på ny jagte store resultater på den internationale scene. Der venter os selvsagt mange svære udfordringer undervejs, men vi ved, at vi på vores bedste dage kan bide skeer med alle hold, slutter Jan Larsen.

 

Efter lodtrækning stod det klart, at Aalborg Håndbold bl.a. kan se frem til igen at møde Barca, Celje og Zagreb, som man alle mødte i den forgangne sæsons gruppespil.

Derudover kan vAalborg også glæde os til besøg af det ungarske storhold Veszprem med bl.a. Rasmus Lauge og Nikolaj Marcussen på holdkortet samt de tyske mestre fra THW Kiel med flere danskere og Sander Sagosen som en del af truppen.

De sidste to modstandere bliver Nantes med bl.a. Emil Nielsen samt ukrainske HC Motor.

Der er altså lagt i kakkelovnen til masser af verdensklassehåndbold samt et hav af spændende kampe i Jutlander Bank Arena og på udfordrende udebaner den kommende sæson.

Med et sæsonkort er du sikret adgang til samtlige af vores hjemmekampe – herunder naturligvis også EHF Champions League. Læs mere og køb her.

EHF Champions League 2020/21 Gruppe B:
Barca
Telekom Veszprem HC
THW Kiel
Aalborg Håndbold
HBC Nantes
HC Motor
RK Celje Pivovarna Lasko
HC PPD Zagreb

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close