FodboldNyhederSport

DM-Guld i Online Fodbold til Aalborgs Kanonkugler

Mens FCM sikrede sig mesterskabet i fodbold på græs, fejrede Kanonkuglerne fra Aalborg deres mesterskab i fodbold på Facebook.

DM i Online Fodbold blev startet af Fodboldstudier.dk som et tiltag, der skulle skabe lidt mere liv i den danske klubfodbold. Målet var at klubberne skulle skaffe ”likes” til et opslag på Facebook, og den klub, der skaffede flest, blev præmieret med 10.000 kr. og titlen Danmarksmestre i Online Fodbold.

Omkring 1.600 klubber deltog, og finalen, der blev afgjort fredag d. 3. juni stod mellem kanonkuglerne fra Aalborg, Spangsbjerg IF fra Esbjerg, aarhusianske Prügelknabe IK og den fynsk/sjællandske klub Amandas sønner.

Med på det vindende hold er Bo Sisara Skovgaard Andersen, der til daglig er træner i klubben. Vi fangede ham i forbindelse med fejringen.

MBN: Tillykke med sejren. Hvordan føles det?

Bo Sisara: “Det er fantastisk. Jeg er helt lamslået. Vi var alle sammen i chok, da vi fandt ud af. Det er vildt, at vi kunne gøre det. Sådan en lille klub som os.”

MBN: Hvordan har turneringen været for jer?

Bo Sisara: Det har været spændende. De første forløb var noget langsomme. Der var ikke så mange interaktioner. Men her til sidst tog det fart. Kvartfinalerne, semifinalen og nu her i finalen, har det været nervepirrende. Vores spillere har virkelig gjort en indsats. Telefonerne har været brandvarme, vi har virkelig arbejdet for at vinde det her.

MBN: Hvad har den vindende opskrift været?

Bo Sisara: Vi har nogle fantastiske spillere, der har været godet til at række ud til omgangskredsen, og fået dem til at dele og like.

MBN: Og du som træner?

Bo Sisara: Jeg vil ikke tage æren for det her. Vores anfører og vores spillere har virkelig været på. Det skal de have. Jeg har da gået og fulgt med, men det er virkelig spillerne, der skal have æren.

MBN: Der har været rygter om, at der har været snyd involveret. Hvad siger du til de anklager?

Bo Sisara: Vi tager fuldstændigt afstand fra alt det. Vi ved, at vi ikke har snydt. Fodboldstudier.dk har haft et separat firma inde over, til at tælle stemmerne op.

MBN: Tillykke med det i hvert fald. Hvordan skal præmien bruges?

Det ved vi ikke endnu. Vi skal lige planlægge, hvordan vi skal bruge pengene. Vi har snakket om mange forskellige ting. Vi ved, at vi vil bruge dem i lokalområdet. Nogle af pengene skal bruges til at fejre vores indsats, men vi vil også gerne støtte området omkring klubben. Vi har snakket om at tænde op for en grill og tilbyde folk en pølse og en øl, hvis de kommer forbi, som tak for indsatsen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close