CyklingNyhederSportTopnyheder

DM på landevej for børn og unge

Vejene omkring Tvis lagde i weekenden asfalt til DM i på landevejs cykling for børn og unge både enkeltstart og linjeløb.

Det var et flot setup, DCU og Holstebro Cykelklub var arrangør af, da der i weekenden blev kørt DM på landevej i cykling for børn og unge i og omkring Tvis.

Med ikke mindre end 178 deltagere i klasserne fra U11 til U17 – både piger og drenge – var der meget spænding på vejene omkring Tvis med flere løb igennem weekenden. Lørdag var der tidskørsel eller enkeltstart, hvor deltagerne kørte alene mod uret, og her var der både mod-, side- og medvind rundt på ruten.

Der var fart på, da deltagerne drønede indover stregen, og der er helt sikkert kommende store navne blandt deltagerne også i denne disciplin. Man ser klart en talentudvikling i dansk ungdomscykling, der kommer til at være meget tydelig om nogle år.

Søndag var det så det klassiske linjeløb, der skulle prøves kræfter med. Har var der bestemt flere, der havde fundet vejen til Tvis og omkring opløbsstrækningen. Det synede af en karavane af cykelfamilier, hvor der var picnictæpper og ekstra hjul over alt. Det skabte en virkelig god atmosfære omkring målet, og det fortjente de unge mennesker i den grad også. Alt i alt var der god underholdning til alle fremmødte.

Deltagerne kom fra store dele af landet, og fra Holstebro Cykelklub var der hele 7 indskrevne deltagere.
I U13
Anders Havsko Lauridsen som fik en flot 8. Plads
Tristan Gilbert Jørgensen blev nummer 11.

U15
Noah Sonnich Gadeberg som blev nummer 16

U17
Hector Damgaard kom ind som nummer 26
Morten Andreasen som nummer 38
Simon Damgaard og Magnus Rernböck som begge udgik.

Flot kørt af alle og sikke en fart de unge mennesker har på.

Lad os bare tage imod dem en anden gang i Holstebro.

Back to top button
ANNONCE