GalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Efter kollektiv off-dag taber BSH i Lemvig med syv mål

Patrick Westerholm: Vi fejler over hele linjen, både på bænken og inde på banen. Se billeder fra kampen her.

Det var bare en rigtig øv dag over hele linjen, lyder det fra Patrick Westerholm, efter han og mandskabet her til eftermiddag løb ind i et uventet nederlag i Lemvig.

For efter de 60 minutter stod der 35-28 og det var hjemmeholdet fra Lemvig-Thyborøn der kunne juble over en storsejr, efter møder med Bjerringbro-Silkeborg.

Vi har efter kampen fanget Patrick Westerholm, for at høre ham sætte lidt ord på kampen.

”Vi kommer endelig godt fra start og vi lykkes med det vi gerne vil i det første kvarter, men herfra falder vi fra hinanden”, lyder det fra cheftræneren.

Han fortæller også at det er svært at vinde kampe i den danske liga, når man lukker 35 mål ind. Han roser også Lemvig for at spille klogt og levere en flot kamp, som det ikke lykkes for BSH at løse.

Efter de første 15 minutter var Bjerringbro-Silkeborg ellers foran med fire ved stillingen 6-10.

Men herfra fik hjemmeholdet mere fat og efter yderlig ti minutter var det Lemvig der var i front med et enkelt mål 12-11.

De to hold fyldes herefter ad de næste fem minutter og da hal uret viste 25 minutter stod der 14-14.

Men herfra lykkedes det ikke BSH at score mere i første halvleg og efter et par tekniske fejl fra gæsternes side, kunne Lemvig gå til pause foran med tre, ved stillingen 17-14.

”Jeg kan ikke sige det er en enkelt eller to steder vi fejler, det er over hele linen, både ude på bænken hos mig og inde på banen, jeg tænker vi alle laver mindst to fejl og det giver altså rigtig mange fejl i sådan en kamp” lyder det fra Patrick Westerholm.

I anden halvleg kommer Bjerringbro-Silkeborg i gang igen, efter ti minutter var der kontakt og man var kun bagud med et enkelt ved stillingen 20-19.

Men herfra får BSH et kollaps og hjemmeholdet er på bare fire minutter foran med fem.

”Her er vi ganske enkelt i kyniske nok og da vi så lynhurtigt, igen kommer bagud med en fire-fem mål, så går gassen af ballonen”, lyder det fra cheftræneren.

For herfra stod der Lemvig på resten af kampen, så da hal hornet lyder står der 35-28 på lystavlen.

Det er træls, det kommer til at se så skidt ud som det gør, særligt med tanke på at næste opgave, som er mod Aalborg. Så havde være rart at have haft masser af optur, men nu venter der en uge med masser af træning og motivation for BSH, som tager imod Aalborg hjemme på lørdag den 30. oktober. Kl 16.10 i Jysk Arena.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE