Forside Sekundær FremhævetKultur/EventNyheder

Efterårsferiens familiefilm er nu i Big Bio i Holstebro

Her er et godt bud på en god familie aktivitet til efterårsferien. Big Bio i Holstebro byder på Boss Baby 2

Har du været i Big Bio før, ved du at der er højt til loftet og masser af plads i salene, hvilket er totalt luksus. Har du ikke, er her en god grund til at til at sætte farten ned, og nyde en super familiefilm i den kommende efterårsferie. Det altid venlige og hjælpsomme personale giver en god start på familiens biograftur.

De fleste familiefilm nu til dags kan være udmattende for forældre og de ældste børn i familien at se. De vilde farve, den til tider platte humor og ærlig talt irriterende soundtracks. Men den splinternye Boss Baby 2 er en forfriskende forandring. Den inkluderer humor for alle aldre, uden at ofre den emotionelle storyline, et overraskende soundtrack som måske ryger over hovedet på de mindste, og et gensyn med en masse favoritter fra den tidligere film.

Så en tur i Big Bio i efterårsferien kan virkelig anbefales, her tre vurderinger af Boss Baby 2

Natia 11 år
Boss Baby 2 er god film, med nogle gode vitser og et godt plot. Jeg har både set Boss Baby 1 og serien Boss Baby, så jeg kunne se flere referencer fra serien som de to andre ikke kunne se. Jeg elsker at kunne grine og hygge med familien i Biografen.

                                                     Kassandra 16 år
En overraskende god film, som man nemt kan se som 16 årig. Jeg synes den havde et godt soundtrack også er der en god humor som passer til mig og min aldersgruppe.

Mor 46 år
Jeg synes historien er lidt tynd, men som helhed ok da det jo er til hele familien. Der var dog nogle ret gode dialoger i filmen som fik mig til at grine mens pigerne ikke gjorde.
Det er en god familiefilm hvor der bestemt er noget for alle aldre.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE