112NyhederTopnyheder

Eftersøgning fortsætter: Stadig ingen spor efter Jane

Selvom politiet har brugt både droner og hunde, er der fortsat ingen spor efter 57-årige Jane Møller fra Åbyhøj, der forsvandt torsdag aften efter et besøg hos kæresten i Højbjerg

OPDATERING: Den 57-årige kvinde blev fundet omkommet i Brabrand Sø 5. marts 2021. Vi har efter opfordring fra politiet fjernet de oprindelige billeder fra efterlysningen.

Politiet opfordrer nu folk i Aarhus til at kigge efter i udhuse, skure og kolonihaver efter 57-årige Jane Møller, der har været forsvundet siden torsdag aften.

Søndag ledte politiet både med hunde og droner i området omkring hendes hjem på Chr. Winters Vej, blandt andet omkring Gellerup Skov og Brabrand Sø, men også i opgange og andre steder i nærheden, men uden resultat. Ligeledes har man kigget alle de steder, hvor hun plejer at færdes eller kunne tænkes at tage hen.

“Vi har brug for, at borgerne kigger i skure og kolonihavehuse,” sagde René Ludvig, vagtchef hos Østjyllands Politi, til Aarhus Stiftstidende søndag, og tilføjede at man også skulle være ekstra opmærksom hvis man gik tur i grønne områder.

“Vi vil gerne vide det, hvis man møder en, som minder om kvinden her. Det kan eksempelvis være, at hun sidder på en bænk og er ked af det eller måske flakker rundt i byen.”

Det er politiets opfattelse, at Jane Møller var nedtrykt, da hun forsvandt. Hun er sidst set af kæresten, da hun torsdag aften cyklede hjem efter et besøg. Hendes cykel stod ved hendes bopæl, men da hun ikke svarede på telefonopkald fredag, meldte kæresten hende savnet. Det er særligt det kolde vejr, der bekymrer politiet. Med så lave udendørs temperaturer, som vi oplever lige nu, kan man hurtigt sove ind, hvis man ikke er opmærksom, og derfor haster det med at få fundet Jane Møller.

Jane Møller beskrives som:

  • 57 år
  • Ca. 175 cm høj, slank
  • Langt, gråligt hår ned til skulderen
  • Bærer ofte briller og øreringe, der hænger
  • Formentligt iklædt et strikpandebånd, en knælang, marineblå jakke, mørkeblå cowboybukser og brune skindstøvletter/vandresko
  • Har et lille modersmærke på venstre kind

Har du set Jane, så kontakt Østjyllands Politi via tlf. 114

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close