GalleriKultur/Event

En aften i Sankt Pauls Kirke med Michael og Mathilde Falch

Tirsdag aften var ca. 450 mennesker samlet i Sct. Pauls Kirke i Aarhus. Her havde far og datter, Michael og Mathilde Falch, sat sig selv i rampelyset med deres ”Kirke Tour 2019”. En tour der er nået halvejs ved besøget i Aarhus.

Det var en dejlig aften, med mange rørende fortællinger fra livet, der ikke altid er rosenrødt. Det er ikke nogen hemmelighed, at Michael har kæmpet med et massivt alkoholmisbrug, som var ved at føre til, at han var tæt på at forlade os. Det fortalte han meget ærligt om i kirken. For på et tidspunkt, var det endt så langt ude, at han overvejede, om han skulle gøre en ende på det hele. Faktisk nåede han så langt, som at køre ud i skoven, for at finde et sted, han kunne gøre det. Men han valgte livet, og med det bag sig, var han sikker på, han var kravlet op af det værste tænkelige hul på sin vej. Kun for at opdage, da skæbnen ramte hans yngste datter ”Mathilde” som stod på scenen sammen med ham nu. Kunne han bare konstatere at det var det værste han havde oplevet, var ikke at kunne hjælpe sit barn.

Mathilde blev ramt af en voldsom anoreksi,  hun kom ud i noget stof- og alkoholmisbrug, og hun begyndte at skære i sig selv. Dybe sår, der gjorde, at hun kunne mærke sig selv. Hun blev indlagt på den lukkede og var i mange omgange også fikseret for ikke at gøre skade på sig selv. Men Mathilde kom ud på den anden side, hun er i dag mor og i 2015 blev hun SIND-ambassadør.

Det var ikke nogen rock-koncert. Falch og Falch leverede varen, og  der blev klappet og sunget med, særligt da Mathilde sang ” I et land uden høje bjerge” og da aftenen blev afsluttet med ”Mød mig i mørket”

Det var en skøn aften, som varmt kan anbefales. Touren forsætter først til Sønderjylland på fredag, og herefter til Ulfborg og Aalborg. Der er komplet udsolgt, men til jer der skal i kirken med to gange Falch: glæd jer.

 

Oven over har vi lagt et lille galleri fra koncerten i Sct. Pauls Kirke.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close