112Nyheder

En hel dags ballade med 38-årig mand

En mand fra Ishøj gav rigeligt med arbejde til politiet hele tirsdagen

En 38-årig mand fra Ishøj havde af uvisse årsager forvildet sig til Silkeborg, hvor han hele tirsdagen gav ordensmagten noget at se til.

Lidt i kl. 9 bliver politiet først tilkaldt til busterminalen på Drewsensvej, hvor manden bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at chikanere en buschauffør. Han havde blandt andet trykket på en sikkerhedskontakt til automatisk døråbning.

Efter en diskussion med buschaufføren åbner han også for et dæksel til brændstoftanken og holder en cigaret hen til. Han siger ifølge politiet en masse mærkelige ting og bliver bortvist fra stedet.

Men allerede kl. 10.15 er den gal igen. En taxachauffør tilkalder politiet efter han har kørt manden fra Silkeborg banegård til Godrum Forsorgshjem i Hampen. Manden havde været ubehagelig og sagt en del grimme ting under turen, og da de nåede frem hverken ville eller kunne han betale de godt 1000 kroner, turen havde kostet. Derfor blev han sigtet for bedrageri.

Det viste sig, at han i mellemtiden havde nået at stjæle en halskæde fra en af de andre beboere på forsorgshjemmet, så han fik også en tyverisigtelse, inden politiet besluttede sig for at køre ham til detentionen i Holstebro. Manden har ikke længere lov til at komme på forsorgshjemmet.

Her er han på et tidspunkt blevet løsladt og har på en eller anden måde fundet tilbage til Silkeborg, hvor han 21.57 stiger på et tog mod Aarhus. Her laver han igen så meget ballade, at politiet står klar og anholder ham igen ved ankomsten til Aarhus.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE