GalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

En »mega fin« afskedsaften for Michael V. Knudsen

Bjerringbro-Silkeborg og SG Flensburg-Handewitt hyldede tirsdag aften Michael V. Knudsen i en afskedskamp, men Knudsen skulle ikke selv »ind og skyde bagom ryggen«.

Af Jonas Løytved, Min By News i Jysk Arena, Silkeborg

»Tak for alt, Michael«.

Ordene fylder storskærmen i Jysk Arena, efter tidligere holdkammerater og trænere i en hele otte minutter lang video har hyldet og fortalt røverhistorier om Michael V. Knudsen. Hovedpersonen selv stod midt på halgulvet, så med og fik en lille klump i halsen.

Michael V. Knudsen er bevidst om, at han har efterladt indtryk, de steder hans karriere har taget ham, men sporene fra karrieren har også sat aftryk hos ham selv. Hvad har været karrierens største øjeblik? Hele rejsen, måtte man forstå på hovedpersonen.

Foto: MG – MinByNEWS

Han havde selv inviteret 150 gæster til hans afskedskamp, hvor han ikke selv skulle spille. Han gad sgu ikke fjolle rundt med skruebolde. Han ville hellere se hans tidligere holdkammerater fra Bjerringbro-Silkeborg og SG Flensburg-Handewitt gå til den med tænding og tempo. Så lod han sig nøje med hyldest i pausen og lidt festivitas efterfølgende.

»Det var lige i min ånd. Jeg skulle ikke ind og skyde bagom ryggen. Der skal være knald på kampen, og så kan vi tage det om min person før og efter kampen«, mente håndboldlegenden, der nu er indtrådt i en rolle som sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborgs administration.

 

Champions League-, DM- og EM-guld

Blandt Knudsens gæster var holdkammerater tilbage fra hans spæde håndboldtid i HOH 85 lidt udenfor Hobro, og af prominente navne kan nævnes tidligere landstræner og nuværende Viborg-borgmester Ulrik Wilbek og tidligere klub- og landsholdskammerater som Anders Eggert, Mads Christiansen og Søren Rasmussen. Sidstnævnte skulle godt nok spille pokalkampen dagen efter i Ringsted, men…

»Knudsens farvelkamp kunne jeg ikke gå glip af«, understregede Søren Rasmussen, der sammen med Michael V. Knudsen sagde farvel til Flensburg-Handewitt med en Champions League-titel i 2014, og efterfølgende gav hinanden håndslag på, at de skulle vinde DM-guld i Bjerringbro-Silkeborg. De overholdt det fælles løfte i 2016. Udover de titler er Knudsen dobbelt europamester.

 

Foto: MG – MinByNEWS

 

En vinder

Hovedpersonen måtte lægge øre til forskellige historier fra venner og gamle holdkammerater. De fleste kredsede om én ting: At Knudsen er en vinder. Det var derfor, han kom i håndgemæng med Lasse Svan til en Flensburg-træner, og det var derfor, han altid synes, at han selv var fri på stregen, som Sebastian Skube fortalte i afskedsvideoen.

Knudsen stod sammen med sin familie på halgulvet, mens han modtog en lang applaus fra de 500 mennesker, der havde fået lov at komme i Jysk Arena. Havde myndighederne tilladt 2000 mennesker, var de også kommet.

»Det var en speciel dag. Det var jo en markering af afslutningen på min karriere«, sagde Knudsen, som ikke kunne nå rundt til alle bordene, da de nærmeste efterfølgende var inviteret på spisning. Det ærgrede ham, men det er jo svært at sige personligt tak til 150.

»Det var nogle personlige venner, og nogle som har fulgt mig gennem årene, som jeg havde med til spisning. Det har været en mega, mega fin dag«, fortalte den mangeårige landsholdsstreg, så det tydeligt kunne mærke, at han mente det. At han var taknemmelig.

 

Tak er som bekendt kun et fattigt ord. Men det blev sagt flittigt den tirsdag i Jysk Arena.

Foto: MG – MinByNEWS

Læs også: Se billeder fra BSH mod SG Flensburg-Handewitt

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x