ErhvervNyheder

Erhvervsdirektøren har jubilæum: “Viborg står bedre end for ti år siden.”

Henrik Hansen har 1. oktober 10 års jubilæum som erhvervsdirektør hos Business Viborg, og der er ingen tvivl om, at der er sket meget på 10 år.

Henrik Hansen, erhvervsdirektør hos Business Viborg, har fredag 10 års jubilæum i spidsen for erhvervsrådet i Viborg og omegn.

De sidste 10 år er for Henriks vedkommende gået stærkt. Der har hele tiden været nye spændende opgaver at tage fat i for at styrke erhvervslivet i Viborg Kommune. For Henrik er det en ære at være frontkæmper for erhvervslivet og se, hvordan vi kan forbedre vilkårene for at drive virksomhed.

”Jeg synes, at vi på mange måder står bedre, end da jeg startede i 2011. Virksomhedernes resultater er bedre, men også fællesskabet på tværs af erhvervslivet er blevet langt bedre de sidste 10 år. Vi har lavet mange tiltag, hvor netop det tætte samarbejde har været grundlaget for at lykkedes. Det gælder bl.a. uddannelser, investeringsselskab, vores nye hus House of Industry og en række andre initiativer”, fortæller Henrik.

Stolt af mange initiativer og resultater

Der er sket meget, og når Henrik ser tilbage, er der mange initiativer og resultater, han er stolt af.

”Hvis jeg bare skal nævne nogle af de resultater, jeg er stolt af, så er der f.eks. hele vores iværksætteri-indsats, som har udviklet sig gennem alle årene, hvor vi i dag nok har et af Danmarks bedste tilbud til iværksættere i form af StartUp 24. Derudover er jeg stolt af vores bidrag til at trække maskinmesteruddannelsen og en software ingeniøruddannelse til området. Det var ikke sket uden vores medvirkning, og det har en kæmpe betydning for erhvervslivet at få uddannelser til byen”, fortæller Henrik, der også nævner infrastrukturen, hvor det endelig er lykkedes at få en infrastruktur-aftale, der sikrer bedre vejforbindelse sydpå og østpå mod Århus.

Derudover nævner Henrik initiativer såsom flere netværkstilbud, der får virksomhederne til at lære hinanden bedre at kende, vores initiativ med at blive hjemsted for Datacenter Industrien, etablering af InvesterHub, etablering af FN17 Business og meget mere.

Stor udvikling det seneste år

Internt hos erhvervsrådet er der også sket enormt meget det seneste år. Business Viborg er nu et stærkt team på 17 medarbejdere med forskellige kompetencer og erfaring, så erhvervsrådet kan blive ved med at være en attraktiv samarbejdspartner for erhvervslivet.

Der er skiftet navn fra VIBORGegnens Erhvervsråd til Business Viborg. Man er flyttet i nye lokaler i Banebyen og er nu er en aktiv del af det nye House of Industry, hvor uddannelse, iværksætteri, industri og det generelle erhvervsliv er samlet i et helt specielt og spændende fællesskab.

”Det seneste år har vi også udvidet vores forretningskoncept, så vi udover at drive et lokalt erhvervsråd også er aktiv involveret i at udvikle nye velfærdsteknologiske løsninger og tilbyder erhvervslivet forløb og kompetenceudvikling inden for 3D-print”, fortæller Henrik.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE