112NyhederTopnyheder

Falske penge: Efterlyst mand anholdt i Vejle – nyt tilfælde i Silkeborg

De falske 1000-kronesedler bliver ved at dukke op rundt omkring i Jylland.

Fredag var der endnu et tilfælde med en falsk 1000-kroneseddel, denne gang i Silkeborg, hvor en mand kl. 14.46 købte varer for 52 kroner i Harald Nyborg på Viborgvej. Det er tredje gang inden for en uge, at der er blevet betalt med falske 1000-kronesedler i Silkeborg, men der har været langt flere tilfælde i hele Midt-, Vest-, Øst- og Sydjylland gennem den seneste måned.

Sidste uge efterlyste lokalpolitiet i Viborg to mænd, der i flere tilfælde havde betalt med falske penge, og offentlige fotos fra overvågningsvideoer. Denne efterlysning blev i går trukket tilbage efter at politiet i Sydøstjylland mener at have identificeret den ene mand, som er blevet anholdt og sigtet i Vejle for at betale med en falsk 1000-kroneseddel.

“Vi formoder, at der er tale om en af de to personer fra efterlysningen,” siger politikommissær Andreas Bang Andersen fra lokalpolitiet i Silkeborg, og understreger, at de mange sager stadig efterforskes for at finde frem til både den anden mand fra efterlysningen og eventuelle andre gerningsmænd. Sedlerne, hvoraf flere har samme serienumre, bliver blandt andet undersøgt for DNA og fingeraftryk.

Politiet opfordrer til at være opmærksom og tjekke sedlerne for vandmærker, især hvis man modtager 500- og 1000-kronesedler.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE