112Nyheder

Familiefar sigtet for påkørsel og overfald med hammer og kniv

En 19-årig mand blev fredag, efter et overfald i Odder bragt på hospitalet i kritisk tilstand, og i dag er han blevet lagt i kunstig koma. Overfaldet fandt sted på en tankstation, hvor manden blev stukket flere gange med en kniv og slået med en hammer, af en 51-årig mand. Efterfølgende påkørte han den 19-årige og stak af fra stedet, skriver Aarhus Stiftstidende.

Manden blev anholdt et kvarter senere på en adresse i nærheden, og lørdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør.

Den 51-årige erkendte, at han har gjort handlingerne, men nægter sig skyldig i sigtelsen om forsøg på manddrab.

Nogle af den sigtedes pårørende var til stede i retten, hvor en af dem udtalte sig på vegne af den 51-årige.

“Det er på ingen måde i orden, hvad han har gjort. På ingen måde. Men jeg synes, det er vigtigt at sige, at det her ikke handler om en psykopat, der bare går amok på tilfældige i Odder. Det er en far, der har forsøgt at beskytte sin datter, og der ligger en lang historie bag alt det her,” lød beskeden i retten, inden dommeren beordrede dørene lukkede.

Til Aarhus Stiftstidende har pårørende fortalt, at den 19-årige skulle have optrådt voldeligt overfor den 51-årige og mandens datter, som han tidligere var i et forhold med.

Den 51-årige er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close