FestivalFestival TopnyhederKultur/EventNyheder

Festival-boss er meget tilfreds med årets festival

Skive Festival blev årets største: Alt gik op i en højere enhed

Årets Skivefestival blev pludselig den største af slagsen med mere end 10.000 gæster hver af de tre dage på pladsen, og den titel morer formand Michael Eiskjær sig meget over.

”Ja, Roskilde Festival skal passe på. Vi satser også på at blive de største næste år,” griner han. ”Nej. Det er da meget fedt, at vi har den pokal og kan have den, det næste års tid, men det betyder jo ikke noget om man er størst eller mindst. Det vigtigste er, at gæsterne har haft en god weekend.”

Og det har de fortæller Michael Eiskjær.

”Alle har simpelthen været så glade, og vi har kunnet mærke, at de har trængt til at komme ud og skyde den af. De har virkelig manglet at komme ud og danse og bare være sammen.”

Heldig cocktail
Også kunstnerne har haft en god dag, og mange af dem har fortalt til Michael Eiskjær, at de virkelige også har manglet at stå på en scene.

”Alle vores kunstnere har fortalt, at de virkelig har kunnet mærke energien oppe på scenen. Folk har bare sunget og de der gutter fra Fyr og Flamme har aldrig spillet på en sådan en festival før. De var helt elektriske. Jesper (Groth red.) fortalte, at han var lidt træt af, at de skulle videre til en anden koncert. For han ville virkelig gerne have været ude på pladsen,” griner Michael Eiskjær.

Festivalen er også forløbet roligt med meget få ballademagere, hvilket også har været med til at give en fremragende oplevelse.

Mangel på frivillige
”Der er sgu nogen, der har holdt hånden over os, så det hele gik op i en højere enhed.”

Inden festival havde Michael Eiskjær efterlyst lidt flere frivillige, da mange måtte hoppe fra, fordi bryllupper og konfirmationer var blevet flyttet. Og selvom de stadig godt kunne have brugt lidt flere folk, så nåede de i mål.

”Alle de frivillige der har været her, har bare løbet lidt hurtigere. Og det er jeg virkelig taknemmelig for.”

Vi havde fotografer til stede alle dagene, og har samlet fotogallerier fra Festivalpladsen her.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE